-
طرز تهیه مرغ زعفرانی آبدار
سهشنبه 16 شهریورماه سال 1400 22:11
طرز تهیه مرغ زعفرانی آبدار مرحله اول برای پخت و طرز تهیه مرغ زعفرانی آبدار ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و آنها را درون کاسه بریزید سپس به آن نمک را همراه با پودر پاپریکا و روغن و سیر و ساقه کرفس خرد شده اضافه کنید ( سیر ها را فقط از وسط به دو قسمت تقسیم کنید ) مرحله دوم در مرحله بعد مرغ ها را به این مواد اضافه...
-
طرز تهیه خورشت مرغ آبدار
سهشنبه 16 شهریورماه سال 1400 22:08
طرز تهیه خورشت مرغ آبدار مرحله اول اگر میخواهید طرز تهیه خورشت مرغ آبدار را به صورت محلی و با رعایت تمام نکات و فوت و فن های پخت این غذا یاد بگیرید و با دقت این مراحل را انجام دهید تا در پایان غذای شما فوق العاده خوشمزه و جذاب باشد ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و همراه با سه قاشق غذاخوری روغن درون ماهیتابه و...
-
طرز تهیه ترشی لیته بندری
دوشنبه 15 شهریورماه سال 1400 22:41
طرز تهیه ترشی لیته بندری مرحله اول طرز تهیه ترشی لیته بندری با سایر ترشی های ایرانی مشابه می باشد برای شروع ابتدا تمام سبزیجاتی را که در اختیار دارید خرد کنید می توانید این کار را هم با دستگاه غذاساز انجام دهید به صورت جداگانه و چند ساعت قبل از شروع کار تمرهندی را نیز ذ در مقداری سرکه بخیسانید ، سپس آن را از صافی رد...
-
طرز تهیه عدسی با سیب زمینی
یکشنبه 14 شهریورماه سال 1400 22:04
طرز تهیه عدسی با سیب زمینی مرحله اول برای آشنایی با روش پخت و طرز تهیه عدسی با سیب زمینی ابتدا باید حقوق را که شامل عدس و ماش می شود برای مدت زمان حداقل ۳ ساعت بخیسانید پس از انجام این کار پیاز را به صورت خلالی یا نگینی خرد کنید و درون قابلمه ریخته و با مقدار کمی روغن تفت دهید پس از اینکه پیاز ها سبک و شیشه شدند یک...
-
طرز تهیه مرغ ترش با رب انار
یکشنبه 14 شهریورماه سال 1400 07:37
طرز تهیه مرغ ترش با رب انار مرحله اول برای تهیه مرغ ترش با رب انار غذای خوشمزه شمالی تکه های مرغ را درون کاسه ریخته سپس با آن زردچوبه و نمک و فلفل قرمز را اضافه کنید تمام قسمتهای مرغ را به این مواد آغشته کنید سپس ماهیتابه را روی اجاق گاز قرار دهید و مقداری روغن اضافه کنید پس از داغ شدن روغن تکه های مرغ را درون ماهی...
-
آش گوجه فرنگی با لپه
شنبه 13 شهریورماه سال 1400 21:51
آش گوجه فرنگی با لپه مرحله اول برای تهیه آش گوجه فرنگی لپه و سبزیجات پس از اینکه پیاز را به صورت نگینی خورد کردید قابلمه را روی اجاق گاز قرار دهید و مقداری روغن به آن اضافه کنید پس از داغ شدن روغن های خرد شده را اضافه کنید و آنها را چرخ دهید هنگامی که طلایی رنگ شدند ، زردچوبه را به آن اضافه کنید و بعد از کمی تفت دادن...
-
طرز تهیه حلیم بوقلمون
جمعه 12 شهریورماه سال 1400 19:52
طرز تهیه حلیم بوقلمون مرحله اول برای تهیه حلیم بوقلمون ابتدا بلغور گندم را به خوبی تمیز کرده و پس از اینکه آن را شستید برای مدت زمان ۲۴ ساعت بخیسانید پس از انجام این کار آب آن را عوض کرده و سه برابر حجم گندم آب اضافه کنید و روی حرارت خیلی خیلی کم قرار دهید تا گندمها شکفته شوند . مرحله دوم در این فاصله زمانی گوشت...
-
طرز تهیه کیک هویج و گردو
سهشنبه 9 شهریورماه سال 1400 22:59
طرز تهیه کیک هویج و گردو مرحله اول برای تهیه کیک هویج و گردو خانگی به صورت حرفهای پس از اینکه تخممرغها را شکستی آنها را با وانیل و شکر مخلوط کنید و مواد را برای مدت زمان ۶۷ دقیقه با همزن برقی مخلوط کنید تا هنگامی که کرم رنگ شود پس از انجام این کار به مایه روغن را اضافه کنید و با قاشق در حدی که با هم مخلوط و یکدست...
-
فیله مرغ سوخاری رستورانی
سهشنبه 9 شهریورماه سال 1400 22:58
فیله مرغ سوخاری رستورانی مرحله اول برای تهیه فیله مرغ سوخاری به روش رستورانی ابتدا فیله های مرغ را درون کاسه ریخته سپس و آن نمک را با فلفل و پودر سیر اضافه کنید پس از این مواد پول بیبر و جزء هندی را همراه با آویشن اضافه نمایید تمام قسمت های فیله مرغ را به این مواد وابسته کنید روی کاسه را با سلفون بپوشانید و برای مدت...
-
طرز تهیه ترشی بادمجان جدید
دوشنبه 8 شهریورماه سال 1400 23:19
طرز تهیه ترشی بادمجان جدید مرحله اول برای تهیه ترشی بادمجان جدید پس از اینکه بادمجان ها را پوست گرفتید آنها را خرد کرده و درون قابلمه بریزید و سپس به آن دو لیوان سرکه را همراه با یک لیوان آب اضافه نمایید و بر روی اجاق گاز قرار دهید تا بادمجانها پخته شوند پس از انجام این کار آنها را آبکش کرده و اجازه دهید تا در دمای...
-
آموزش فوت و فن خیارشور
دوشنبه 8 شهریورماه سال 1400 23:16
آموزش فوت و فن خیارشور مرحله اول فوت و فن خیارشور خانگی به روش ونایی بروجرد ، پس از اینکه خیار های محلی یکدست و خوش قالب را انتخاب کردید آنها را همراه با سبزی های مخصوص خیارشور که شامل ترخون و شوید و سیر و فلفل می شود به خوبی بشورید و ضدعفونی کنید . سپس آنها را روی یک پارچه تمیز پهن کرده تا کاملاً خشک شوند . مرحله دوم...
-
سس کچاپ طرز تهیه سس گوجه فرنگی
دوشنبه 8 شهریورماه سال 1400 23:15
سس کچاپ طرز تهیه سس گوجه فرنگی مرحله اول برای تهیه سس کچاپ گوجه فرنگی خوشمزه و خاص ابتدا قابلمه را روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید سپس روغن را اضافه کنید هنگامی که روغن داغ شد پیازهای خرد شده را درون روغن داغ ریخته تا طلایی رنگ شوند پس از انجام این کار پروژه های خرد شده را درون قابلمه بریزید و حرارت را کم کنید تا...
-
طرز تهیه مربای انجیر زرد له شده
دوشنبه 8 شهریورماه سال 1400 23:08
طرز تهیه مربای انجیر زرد له شده مرحله اول برای تهیه مربای انجیر زرد بهتر است که از انجیر های تازه و سفت استفاده کنیم پس از اینکه میوه ها را شستید آنها را درون آبکش ریخته و اجازه دهید تا کاملا خشک شوند ، سپس درون یک دیگ مسی آب و شکر را مخلوط کرده و بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید و مدام مواد را هم بزنید تا شکر...
-
طرز تهیه مربای پوست پسته
یکشنبه 7 شهریورماه سال 1400 07:41
طرز تهیه مربای پوست پسته مرحله اول اگر میخواهید یک مربای متفاوت را تجربه کنید به شما استفاده از مربای پوست پسته را پیشنهاد میکنیم ، برای تهیه آن پس از اینکه پسته تازه تهیه نمودید با چاقو بر روی آن ها شیار ایجاد نمایید و پسته را به صورتی جدا کنید که پوست آن صدمه نبیند . مرحله دوم در حرکت بعدی قابلمه را روی حرارت اجاق...
-
طرز تهیه بلال آب پز با شیر
شنبه 6 شهریورماه سال 1400 17:53
طرز تهیه بلال آب پز با شیر بلال آب پز با شیر بر روی گاز ، ابتدا یک قابلمه مناسب را انتخاب کرده و بعد از آن پوست بلال ها را بگیرید و در کف قابلمه قرار دهید حالا بلال ها را دو تکه کنید و درون قابلمه قرار دهید ، پوست بلال بعد از اینکه بسوزد عطر و طعم خاصی را به خوراک شما خواهد داد . مراحل پخت در مرحله بعد تا نصف قابلمه...
-
طرز تهیه خوراک نخود هندی
شنبه 6 شهریورماه سال 1400 17:51
طرز تهیه خوراک نخود هندی مرحله اول برای تهیه خوراک نخود هندی اصل خوشمزه و مجلسی ابتدا روغن را درون ماهیتابه ریخته و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید پس از اینکه روغن داغ شد پیازها را خرد کرده و به آن اضافه کنید حالا پیاز ها را تا زمانی که سبک و شیشهای شوند تفت دهید سپس ادویه ها و بعد از آن نوبت به اضافه کردن گوشت...
-
طرز تهیه ماست در فر
سهشنبه 2 شهریورماه سال 1400 20:01
طرز تهیه ماست در فر مراحل تهیه ۱ طرز تهیه ماست در فر ، شیر را درون قابلمه ریخته و روی حرارت اجاق گاز قرار میدهیم ، اجازه دهید تا شیر بجوشد ، حالا گاز را خاموش کنید و صبر کنید تا دمای شیر ولرم شود ، اکنون زمان آن رسیده که ۲ قاشق غذاخوری ماست را درون کاسه با مقداری شیر ولرم مخلوط کنید و بعد به شیر اضافه نمایید . ۲ یکی...
-
آموزش فوت و فن کباب کوبیده
سهشنبه 2 شهریورماه سال 1400 19:59
آموزش فوت و فن کباب کوبیده مراحل تهیه ۱ فوت و فن کباب کوبیده رستورانی و آبدار : گوشت را درون کاسه ریخته و همراه با نمک و فلفل مخلوط کنید زمانی که یکدست شد برای یک مرحله آن را درون چرخ گوشت ریخته و چرخ نمایید حالا گوشت را درون یک کاسه فلزی ریخته و پس از آن پیاز را رنده کنید و درون یک کیسه بریزید و با دست فشار دهید تا...
-
طرز تهیه مربا هلو زعفرانی
دوشنبه 1 شهریورماه سال 1400 07:47
طرز تهیه مربا هلو زعفرانی مرحله اول اگر می خواهید مربا هلو زعفرانی را تهیه کنید پس از اینکه میوهها را شستید و آنها را خشک نمودید به سلیقه خود برش بزنید و درون قابلمه بریزید ،سپس مقداری شکر بر روی میوه ها بپاشید و برای مدت زمان ۳ الی ۴ ساعت به آن استراحت دهید تا به اصطلاح آب بیندازد . مرحله دوم در مرحله بعدی قابلمه را...
-
طرز تهیه مرغ تندوری
شنبه 30 مردادماه سال 1400 22:12
طرز تهیه مرغ تندوری مرحله اول برای تهیه مرغ تندوری ابتدا باید کار مرینیت مرغ در فر را انجام دهیم برای اینکار درون یک کاسه نسبتاً بزرگ که بتوانید آن را درون فر قرار دهید ادویه تندوری را همراه با رب و گشنیز ساطوری شده مخلوط کنید سپس به این مواد ماست و روغن زیتون را اضافه کنید پس از اینکه مواد کاملا با هم مخلوط یکدست شد...
-
طرز تهیه ماهی زعفرانی
شنبه 30 مردادماه سال 1400 22:10
طرز تهیه ماهی زعفرانی مرحله اول برای تهیه ماهی زعفرانی روغن را درون قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید هنگامی که روغن داغ شد سیر را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید سپس به آن فلفل قرمز را همراه با رازیانه و زعفران اضافه نمایید مواد را با هم مخلوط کرده و به خوبی با هم برابر ۱ دقیقه تفت دهید . مرحله دوم در...
-
طرز تهیه ماهی شکم پر جنوبی
جمعه 29 مردادماه سال 1400 21:30
طرز تهیه ماهی شکم پر جنوبی مرحله اول برای تهیه ماهی شکم پر جنوبی به روش رستورانی در گام اول ماهی را به خوبی تمیز کرده و می شوییم سپس به ماهی نمک زده و برای دو ساعت اجازه میدهیم تا نمک بخورد بافت ماهی برود و پس از گذشته دو ساعت آن را دوباره زیر آب گرفته و می شوییم . مرحله دوم در مرحله بعدی پیاز را به صورت نگینی خرد...
-
طرز تهیه فیله کباب مرغ
جمعه 29 مردادماه سال 1400 21:28
طرز تهیه فیله کباب مرغ مرحله اول برای تهیه فیله کباب مرغ خوشمزه به روش رستورانی فیله های مرغ را درون کاسه ریخته سپس به آن زعفران دم کرده را اضافه کنید به طوری که تمام قسمت های گوشت به زعفران آغشته شود ، حالا روی ظرف مورد نظر را با سلفون بپوشانید و برای مدت زمان یک ساعت درون یخچال قرار دهید . مرحله دوم در مرحله بعدی...
-
طرز تهیه کمپوت کیوی
چهارشنبه 27 مردادماه سال 1400 22:12
طرز تهیه کمپوت کیوی مرحله اول برای تهیه کمپوت کیوی خانگی پس از اینکه میوه ها را شستید آنها را روی یک پارچه خشک و رنگ کرده و اجازه دهید تا خشک شوند بعد از انجام این کار پوست آنها را بگیرید و در ابعاد دلخواه خرد کنید . خرد کردن میوه به صورت سلیقهای میباشد و میتوانید آنرا حلقهای ، نیم حلقه ای و اشکال مختلف دیگر خرد...
-
طرز تهیه کباب دیگی
چهارشنبه 27 مردادماه سال 1400 22:10
طرز تهیه کباب دیگی مرحله اول برای تهیه کباب دیگی بدون فر ابتدا باید سس مخصوص این غذا با گوشت را تهیه کنید برای این کار دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را همراه با آبلیمو و مقداری آب مخلوط کنید سپس با آن ادویه های نمک و فلفل و پاپریکا و آویشن و ادویه کاری را اضافه نمایید این صورت را کنار قرار داده و به سراغ مرحله بعدی...
-
طرز تهیه ترشی انجیر
سهشنبه 26 مردادماه سال 1400 21:56
طرز تهیه ترشی انجیر مرحله اول برای تهیه ترشی انجیر خانگی خوشمزه و تازه پس از اینکه میوه ها را شستید آنها را روی یک پارچه تمیز پهن کنید تا خشک شوند و آب اضافی آنها گرفته شود حالا به وسیله یک خلال دندان ضدعفونی شده چند سوراخ روی آنها ایجاد نمایید . مرحله دوم در مرحله بعد انجیر را درون یک ظرف شیشه ای ضد عفونی شده و تمیز...
-
طرز تهیه شیرینی کنجدی
سهشنبه 26 مردادماه سال 1400 21:21
طرز تهیه شیرینی کنجدی مرحله اول برای تهیه شیرینی کنجدی خوشمزه و مقوی خانگی ابتدا کنجد را همراه با گردو و پسته درون ماهیتابه ریخته و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید ، بعد از ۳ الی ۴ دقیقه تفت دادن اجاق گاز را خاموش کرده و اجازه دهید تا خنک شوند . مرحله دوم در مرحله بعد شکر را درون ماهی تابه بریزید و بدون اینکه ماده...
-
طرز تهیه مربای انجیر
دوشنبه 25 مردادماه سال 1400 23:30
طرز تهیه مربای انجیر مرحله اول برای تهیه مربای انجیر سیاه باید انجیر های سالم و تازه را انتخاب کنید سعی کنید از میوه های درشت استفاده کنید پس از اینکه آنها را شستید و درون آبکش قرار دادید تا آب اضافی آن گرفته شود درون قابلمه ریخته و بر روی آنها شکر بپاشید . مرحله دوم در مرحله بعدی و پس از انجام عملیات شکر پاشی برای ۳۰...
-
طرز تهیه غذا با ران مرغ
دوشنبه 25 مردادماه سال 1400 23:27
طرز تهیه غذا با ران مرغ مرحله اول برای تهیه یک غذا با ران مرغ خوشمزه پس از اینکه ران های مرغ را تمیز کردید آنها را درون قابلمه ریخته و سپس به آن یک عدد پیاز خرد شده را همراه با سیر خرد شده اضافه کنید پس از انجام این کار نوبت اضافه کردن ادویه کاری مخصوص مرغ ، زردچوبه ، نمک و برگ بو می رسد . مرحله دوم در پایان دو لیوان...
-
طرز تهیه سیب زمینی تنوری
دوشنبه 25 مردادماه سال 1400 23:26
طرز تهیه سیب زمینی تنوری مرحله اول برای تهیه سیب زمینی تنوری به روش رستورانی ابتدا سیب زمینی ها را به صورت نگینی خرد کنید و ماهی تابه را همراه با مقدار کمی روغن روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید پس از اینکه روغن داغ شد ، آنها را درون ماهیتابه ریخته و سرخ کنید مرحله دوم حالا نوبت به خرد کردن و تفت دادن قارچ ها میرسد...