آموزش یک فینگر فود خوشمزه و ساده با مرغ شما در ابتدای آشپزی برای تهیه مایه کرپ کاسه ای را آماده کرده سپس تخم مرغ ها را درون کاسه ریخته و پس از انجام این کار شیر را به تخم مرغ ها اضافه کرده و مایه را مخلوط کنید پس از انجام این مراحل آب و نمک را به مایه اضافه کنید ، مواد را مخلوط کرده زمانی که یکدست شدند آرد را کم کم به سایر مواد اضافه کنید حالا مایه را هم بزنید تا کاملا یکدست شود ، حالا مایه را درون ظرف سس کچاپ ریخته و کنار قرار دهید ، در مرحله بعد تابه را بر روی اجاق گاز قرار داده و مقداری روغن اضافه کنید هنگامی که روغن داغ شد ، مایه را درون تابه بصورت توری شکل و دایره ای رفت و برگشت ریخته و سرخ میکنیم .
برای مزه دار کردن مرغ از شب قبل تکه های مرغ را با مقداری ماست و ۱ قاشق چایخوری فلفل و ۱ قاشق مرباخوری فلفل ترکی و کمی نمک بهمراه نصف استکان روغن مایع مخلوط کرده و درون یخچال قرار میدهیم تا مزه دار شود ، پس از آماده شدن تکه های مرغ آن ها را درون روغن سرخ کنید ، پس از آماده شدن کرپ و مرغ غذای خود را میتوانید با کاهو و گوجه و خیار شور سرو نمایید .
برای تهیه این شیرینی خانگی خوشمزه شما باید در ابتدا کره را همراه با پودر قند مخلوط کرده و این دو را با هم بقدری هم زده که کاملا یکدست و صاف شوند پس از انجام این کار سپس زرده تخم مرغ را همراه وانیل به مواد اضافه کرده و دوباره بوسیله یک هم زن دستی خوب مواد را با هم مخلوط میکنیم زمانی که احساس کردید مواد بخوبی با هم مخلوط و یک دست شده اند هم زن را خاموش کرده و پس از آن آرد الک شده را مایه شیرینی اضافه نمایید حالا تمامی مواد را با هم مخلوط کرده سپس خمیر بدست آمده را درون یک نایلون پهن کرده و برای مدت زمان ۳۰ دقیقه درون یخچال قرار میدهیم تا حسابی جا افتاده شود .
در مرحله بعد به اندازه یک گردو از خمیر جدا نموده و در کف دست به صورت یک مداد گرد می کنیم ، دو طرف خمیر را به هم چسبانده حالا به همین ترتیب تمام خمیر را بصورت نعل آماده نمایید ، خمیر ها را درون سینی فر چیده دمای آنرا بر روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کرده و برای ۱۵ دقیقه درون فر قرار دهید ، پس از اینکه سرد شد براحتی از سینی فر جدا نمایید .حالا مقداری شکلات را بر روی حرارت کتری آب کرده و با پودر قند یا پسته و نارگیل شیرینی خود را تزیین کنید .
برای تهیه خوراک خوشمزه تابه را بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار داده ، مقداری کره و روغن را درون تابه ریخته هنگامی که کره آب شد کمی زردچوبه اضافه کرده و مواد را با هم تفت میدهیم ، دو عدد پیاز را در ابعاد درشت خورد کرده و درون تابه ریخته و پیازها را تفت می دهیم ، کمی که از حالت خامی خارج شد گوشت بوقلمون را بر روی پیاز ها چیده ، حالا پیاز دیگری را خورد کرده و بر روی گوشت بوقلمون ریخته ، یک الی دو حبه سیر درون تابه ریخته سپس برگ بو و دارچین را اضافه می کنیم .
اکنون درب ظرف را بسته و حرارت را تا میتوانید کم کنید و اجازه دهید تا غذا بدون اضافه نمودن آب بپزد ، هر از چندگاهی تابه را تکان دهید تا مواد جا به جا شوند ، بعد از گذشت ۱/۵ ساعت درب ظرف را برداشته و به گوشت نمک و فلفل و نصف فنجان زعفران آب کرده اضافه کنید دوباره درب تابه را بسته و بر روی حرارت اجاق گاز قرار دهید هر ۳۰ دقیقه کمی مواد را جابهجا کنید تا تمام قسمت های گوشت بوقلمون شما پخته شود ، مدت زمان پخت ماهیچه شما تقریباً ۴ ساعت میباشد .
برای تهیه قلیه ماهی خوشمزه و بسیار خوش ابتدا ماهیها را همراه با زعفران و ادویه طعم دار نموده سپس ظرف مورد نظر را برای مدت زمان یک ساعت درون یخچال قرار میدهیم بهتر است از ماهی شیر و یا شوریده استفاده کنیم ،یک تابه مناسب را بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار داده سپس سبزی خورشت که شامل گشنیز جعفری شنبلیله می شود را بر روی تابه ریخته و اجازه میدهیم تا آب آن گرفته شود ، پس از اینکه آب سبزیها گرفته شد ۳ قاشق غذاخوری روغن مایع اضافه کرده و به صورت مداوم سبزی ها را هم زده تا به رنگ تیره و سیاه در آید همانند سبزی خورشت قورمه سبزی پس از انجام این مراحل سبزی ها را کنار گذاشته و مشغول تهیه قلیه میشویم .
در مرحله بعد و برای تهیه قلیه دو لیوان آب جوش درون کاسه ریخته و تمر هندی را در آن حل میکنیم سپس دانههای تمرهندی را جدا کرده و از صافی رد می کنیم ، پیازها را خرد کرده و درون تابه ریخته سپس با حرارت کم و بدون روغن سرخ می کنی هنگامی که آب پیاز ها گرفته شد مقداری روغن اضافه کرده و پیاز ها را تفت میدهیم تا طلایی رنگ شوند .
حالا سیر را اضافه کرده و با هم سرخ میکنیم پس از انجام این مراحل آرد را اضافه نموده تا غلظت قلیه مناسب باشد سپس فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و مواد را به خوبی با هم مخلوط نمایید ، در پایان رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و با سایر مواد تفت میدهیم تا یکدست شوند، نصف لیوان آب جوش اضافه کنید و اجازه دهید تا مواد کاملاً پخته و جا افتاده شوند . در مرحله بعد سبزی قلیه را اضافه کرده و با سایر مواد تفت میدهیم هنگامی که به خوبی با هم مخلوط شدند تمرهندی را اضافه کرده سپس کمی نمک اضافه می کنیم حالا درب تابه را بسته و اجازه میدهیم تا بجوشد ، اکنون حرارت را کم کنید و برای مدت زمان ۲۵ دقیقه اجازه دهید تا قلیه جا افتاده شود ، در این فاصله زمانی ماهی ها را سرخ میکنیم به صورت تقریبی برای مدت زمان چهار دقیقه تفت می دهیم، حالا تکههای ماهی را بر روی قلیه چیده و اجازه میدهیم برای پنج دقیقه خورشت ماهی خوشمزه ما جا افتاده شود در طول این مدت نیازی نیست درب ظرف را قرار دهید ،