طرز تهیه ته چین بادمجان و قارچ غذایی خوشمزه و باب میل همه که برای پخت آن نیازی نیست خود را به دردسر بیاندازید و براحتی میتوان آن را درون فر و یا روی اجاق پخت.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ته چین بادمجان و قارچ در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم | |
برنج | ۳ پیمانه |
زعفران سائیده شده | ۱ قاشق چایخوری |
قارچ | ۱۵۰ گرم |
بادمجان | ۳ عدد |
زرده تخم مرغ | ۳ عدد |
ماست | ۱ لیوان |
آبلیمو | ۱ قاشق |
روغن مایع | ۱/۲ لیوان |
نمک | ۱/۲ قاشق چایخوری |
بریم بادمجان ها را پوست بگیریم و آنها را به صورت حلقه حلقه آماده کنیم. روغن را بریزیم درون ماهیتابه و پس از اینکه داغ شد بادمجان های برش زده را سرخ کنیم. حالا قارچ ها را می شوییم.
قارچ را هم به صورت لایه لایه خرد کنید و درون یک ماهیتابه جداگانه با مقدار کمی روغن سرخ میکنیم. برای اینکه قارچ ها طعم بهتری داشته باشد می توانیم در هنگام سرخ کردن یک قاشق غذاخوری آبلیمو به آن اضافه کنیم.
بادمجان و قارچ را کنار گذاشته و برنج را می جوشانیم و آن را زمانی که زنده است آبکش می کنیم. یک کاسه آماده کرده و زرده های تخم مرغ را با نمک و زعفران مخلوط کرده و با همزن، هم میزنیم تا یکدست شوند.
به این مایع الان ماست را اضافه می کنیم. در گام آخر روغن مایع را به مواد اضافه کرده و بعد از آن یک سوم از برنج را که آبکش کرده بودیم با مایع مخلوط می کنیم. قابلمه نچسب برای پخت ته چین را آماده کنید.
حالا مواد ته چین را کف قابلمه بریزیم و با پشت قاشق آن را فشرده کنیم. بادمجان های سرخ شده را روی مایه ته چین قرار میدهیم بعد از آن نصف برنج سفید را اضافه می کنیم. حالا قارچ های سرخ شده را میریزیم.
الباقی برنج سفید را روی مواد میریزیم و با پشت قاشق سطح برنج را صاف می کنیم. بعد از اینکه قابلمه را روی اجاق گاز گذاشتیم حرارت را زیاد می کنیم تا صدای روغن به گوش ما برسد.
تا اونجایی که را داره حرارت را کم کنید و صبر کنید تا ته چین دم بکشه، تقریباً به ۴۰ دقیقه زمان نیاز داریم. برای تزیین غذا هم از زرشک و خلال بادام میتونی استفاده کنی. حالا ته چین خوشمزه آماده است.نوش جان.
منبع: صفحه تاریتو