پودینگ یک نوع دسر بسیار خوشمزه و لذیذ مخصوصاً برای کودکان می باشد که مواد اولیه آن شامل شیر و آرد و … میباشد و برای استحکام مواد از نشاسته و ژلاتین استفاده میکنند.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پودینگ شکلاتی با بیسکوییت در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم | |
بیسکویت پتی بور | ۴ بسته ( بستگی به اندازه دیس سرو داره) |
شیر | یک لیتر و یک لیوان( چون ظرف سرو بزرگ است) |
ارد | ۴ قاشق غداخوری |
نشاسته | ۴ قاشق غداخوری |
وانیل | نصف قاشق چایخوری |
شکر | یک پیمانه |
شکلات سفید | ۱۰۰ گرم |
کره | یک قاشق غذاخوری |
برای رویه | سس شکلات آماده |
برای تهیه دسر آرد و شیر را درون قابلمه بریزید و با هم مخلوط کنید. سپس روی حرارت ملایم گذاشته و بعد از آن شکر و نشاسته را اضافه کنید. حالا مواد را هم بزنید تا به غلظت مناسب برسد.
وقتی مواد اولیه غلیظ شد نوبت به اضافه کردن شکلات میرسد. هم زدن مواد باید مدام صورت بگیرد. بعد از شکلات، کره و وانیل به دسر اضافه شود. بعد از یکدست شدن مواد، قابلمه از روی حرارت برداشته شود.
ظرفی را که برای ثروت در نظر گرفته اید آماده کنید و با یک ردیف بیسکویت پتی بور کف آن را پر کنید. روی بیسکویت مواد پودینگ پخش کنید. به همین ترتیب ادامه دهید تا مواد شما تمام شوند.
در پایان با سس شکلاتی آماده که دارید روی مواد را بپوشانید و سطح آن را صاف کنید. هنگامی که دسر از حرارت افتاد ظرف را درون یخچال قرار دهید تا زمان خنک شدن. تقریبا دو ساعت. اکنون آماده برای برش زدن و خوردن است.
منبع: خانوم همسایه