اگر میخواهید یک غذای رژیمی متفاوت را تجربه کنید میتوانید با کمک سبزیجات تازه که شامل هویج و فلفل دلمه و نخود فرنگی میشود این غذا را در مدت زمان کوتاهی ( تقریباً ۱ ساعت ) بپزید.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه غذای رژیمی با برنج در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم | |
برنج | ۱٫۵ فنجان |
هویج | ۲ عدد |
فلفل دلمه | ۱ عدد |
نخود فرنگی آب پز | ۱ فنجان |
پیاز | ۱ عدد |
سیر | ۱ حبه |
روغن | ۲ قاشق غذاخوری |
آب داغ | ۲٫۵ لیوان |
پودر کاری | ۱ قاشق |
زردچوبه | ۱/۲ قاشق چایخوری |
پودر فلفل | ۱/۲ قاشق چایخوری |
نمک | کمی |
برای شروع باید برنج را از قبل خیس کنیم، سپس سراغ سبزیجات رفته و به ترتیب هویج و پیاز و سیر و فلفل دلمه ای را به صورت مکعبی برش میزنیم. ماهیتابه روی اجاق گذاشته و با مقدار کمی روغن پیاز و سیر را تفت می دهیم.
مدت زمان تفت دادن پیاز و سیر تقریبا دو دقیقه است. حالا هویج را اضافه کنید و ۲ الی ۳ دقیقه دیگر مواد را تفت دهید. فلفل دلمه ای را به سبزیجات اضافه کنیم بعد از آن نوبت به نخود فرنگی میرسد.
هر از چند گاهی سبزیجات را هم بزنید و آنها را زیر و رو کنید. بعد از یکی دو دقیقه برنج را اضافه کنید. نمک و ادویه هم فراموش نشود. مواد را با هم مخلوط کرده و برای دو دقیقه دیگر تفت میدهیم.
در آخر آب را اضافه کرده و درب ظرف را میبندیم تا با حرارت ملایم غذا بپزد و آب آن کشیده شود. اینجا دیگر نیازی به هم زدن نیست. بعد از تمام شدن آب، اجازه دهید تا برای ۲۰ دقیقه برنج دم بکشد.
منبع: غذا گرام