جدیدترین اس ام اس های عاشقانه

زندگی باور آرزوهای قشنگه من برات آرزوهای قشنگ میکنم تو باور کن!

جدیدترین اس ام اس های عاشقانه

زندگی باور آرزوهای قشنگه من برات آرزوهای قشنگ میکنم تو باور کن!

طرز تهیه ته دیگ سیب زمینی

طرز تهیه ته دیگ سیب زمینی

مرحله ۱

برای تهیه ته دیگ سیب زمینی پس از اینکه سیب زمینی ها را شستید آنها را پوست گرفته و با رنده درشت آن ها را رنده کنید سپس درون یک ظرف آب سرد ریخته و سیب زمینی های رنده شده را برای مدت زمان ۱۵ دقیقه درون کاسه قرار دهید سپس آنها را آبکش کنید .

مرحله ۲

در مرحله بعدی قابلمه مورد نظر را انتخاب کنید و کف آن را با روغن چرب نمایید سپس سیب زمینی را همراه با زعفران و نمک مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شود سپس مخلوط آن را در کف قابلمه پهن نمایید . آن را با پشت قاشق سفت نمایید و اجازه دهید برای  ۲ الی ۳ دقیقه در همان حالت باقی بماند تا خودش را بگیرد . اگر برنج را بلافاصله اضافه نمایید زعفران به برنج رنگ خواهد داد و ته دیگ شما کم رنگ خواهد شد .

مرحله ۳

اکنون می توانید برنج خود را اضافه کنید ، پس از آن روی اجاق گاز شعله پخش کن را قرار داده و قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید برای مدت زمان ۳۰ دقیقه تا ته دیگ شما کاملاً پخته و برشته شود . در پایان برنج را جدا کرده و ته دیگ مجلسی خود را به صورت قالبی جدا کنید .

طرز تهیه کیک بدون تخم مرغ

طرز تهیه کیک بدون تخم مرغ

مرحله اول

برای پخت کیک بدون تخم مرغ و همزن ابتدا باید آرد سفید را همراه با بکینگ پودر و پودر کاکائو و جوش شیرین و وانیل مخلوط کنید سپس این مواد را با هم الک نمایید . پس از انجام این کار شکر را به این مواد اضافه کرده و به خوبی با هم مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند .

مرحله دوم

در مرحله بعدی شما مواد را درون یک کاسه ریخته و به آن ها شیر را همراه با روغن و آبلیمو اضافه کنید این مواد را به صورت پیوسته هم بزنید تا کاملا یکدست شوند حالا نوبت به آماده کردن قالب می‌رسد ، کف قالب کیک ساده خود را چرب کنید و درون آن کاغذ روغنی قرار دهید حالا مایه کیک را اضافه نمایید .

مرحله سوم

قابلمه ای مناسب را انتخاب کنید که قالب براحتی درون آن قرار بگیرد ، مقداری آب درون قابلمه ریخته و روی اجاق گاز قرار دهید و درب قابلمه را بسته و صبر کنید تا آب شروع به جوشیدن کند و دیواره های قابلمه به خوبی گرم شوند پس از انجام این مراحل با یک فویل آلومینیومی روی قالب کیک را بپوشانید و درون قابلمه چند پایه فلزی قرار دهید سپس قالب را روی این پایه ها گذاشته و درب قابلمه را ببندید روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید برای مدت زمان یک ساعت تا کیک کاملاً پخته شود .

مرحله چهارم

در این فاصله زمانی شما می توانید مایع شکلاتی برای تزیین کیک را آماده کنید شکلات تخته ای و شیر را به صورت بن ماری با هم مخلوط نمایید و پس از اینکه کیک روی اجاق گاز شما کاملا پخته شد و پس از سرد شدن آن را از درون قالب خارج کرده و با مایع شکلاتی تزیین کنید ، برای ۳۰ دقیقه درون یخچال قرار دهید سپس نوش جان کنید .

طرز تهیه سرکه سیب خانگی

طرز تهیه سرکه سیب خانگی

مرحله اول

برای تهیه سرکه سیب خانگی پس از اینکه سیب ها را شستید چوب‌های سر آن را جدا کرده و آنها را خرد نمایید ، حالا میوه های خرد شده را درون یک دبه مناسب بریزید سپس شکر را به آن اضافه کنید حالا نوبت اضافه کردن آب می باشد مقدار آب در حدی باشد که روی سیب ها را کاملا بپوشاند .

مرحله دوم

یکی از نکات مهم برای تهیه سرکه این است که درب آن را به صورت نیمه باز قرار دهید ، تا هوا درون آن جریان داشته باشد ، این کار شما باعث جلوگیری از کپک زدن سرکه خواهد شد . اکنون دبه را در مکانی گرم قرار دهید ( آفتاب بهتر است ) باعث می‌شود سرکه زودتر ترش شود و کرم نخواهد زد . دمای مناسب برای این کار بین ۲۵ الی ۳۰ درجه می‌باشد .

مرحله سوم

بعد از چهار الی یک هفته مگس سرکه جذب بوی میوه می شود و همین امر باعث تخمک گذاری آن درون دبه خواهد شد ، با این فعل و انفعالات مگس ، سرکه شما ترش و تیز خواهد شد . توجه داشته باشید که یک چهارم دبه باید خالی باشد . بعد از گذشت ۷ هفته میتوانید سرکه را از صافی رد کنید .

نکات مهم

سعی کنید برای تهیه این سرکه از میوه های با کیفیت استفاده کنید ترکیب سیب های مختلف هم مفید می‌تواند باشد . از سیب های رسیده و شیرین استفاده کنید قبل از خرد کردن آنها را در آب سرد بشویید ، برای تهیه سرکه نباید از ظرف های فلزی استفاده کنید . مقدار آب در حدی که روی میوه‌ها را بپوشاند کافیست . برای هر دانه سیب ۴ گرم شکر کافیست .

نکته های مفید

مواد را در طول روز برای دوبار و با کفگیر چوبی هم بزنید تا فرایند تخمیر زودتر و با کیفیت تر انجام شود . تقریباً بعد از گذشت دو هفته که میوه ها درون دبه ته نشین شوند فرایند تخمیر انجام شده است بعد از اینکه آن را از صافی رد کردید درون شیشه ریخته و روی آن را با پارچه بپوشانید

طرز تهیه ترشی سیر فوری

طرز تهیه ترشی سیر فوری

روش اول

برای تهیه ترشی سیر فوری پس از اینکه پوست بوته‌های آن را گرفتید ( در حدی که شکل و ظاهر بوته حفظ شود ) آنها را بشوید بر روی یک پارچه تمیز پهن کنید تا کاملا خشک شوند ، در این فاصله زمانی که در اختیار دارید سیر را همراه با سرکه و رب انار و شیره خرما و مقداری نمک مخلوط کنید . در مرحله بعد این مواد را درون قابلمه بریزید و برای ۱۵ دقیقه روی اجاق گاز قرار دهید تا بجوشد . مقدار جوشیدن مواد باید در حدی باشد که سیر ها کمی نرم شوند و پس از اینکه آنها خنک شدن درون شیشه های خشک و ضدعفونی شده ریخته و دور از نور خورشید و در جای خنک نگهداری کنید . این ترشی فوری بعد از ۶ ماه آماده برای مصرف می باشد .

نکات مهم

مقدار شیره و نمک باید به اندازه ای باشد که مزه ترش و ملس داشته باشد . با این روش پخت مزه ترشی ۷ ساله خواهید داشت . درب شیشه ها رو با پلاستیک ببندید ، بصورتی که هوا نکشد .

روش دوم

پس از اینکه بوته های سیر را شستید آنها را خشک کرده و سپس درون شیشه های خشک و تمیز بریزید پس از آن نمک را همراه با سرکه و چند تکه کوچک نبات یا خرما به بوته های سیر اضافه کنید ، به جای نبات و خرما می‌توانید از شیره انگور استفاده کنید سپس با سرکه شیشه ها را پر کنید این ترشی بعد از گذشت ۶ ماه آماده برای مصرف می باشد

روش سوم

برای تهیه ترشی شمالی در اواخر فصل بهار سیر های تازه را تهیه کنید ،سپس لایه های پوست سیر را تا وقتی که لایه آخری باقی بماند بگیرید ، سپس آنها را شسته و خشک کنید ، حالا بر روی سیرها مقداری نمک پاشیده و درون بطری های شیشه ای قرار دهید ، پس از انجام این کار سرکه قرمز را اضافه کنید و درب شیشه ها را ببندید ، مدت زمان آماده شدن سیر حداقل ۲ سال می‌باشد .

طرز تهیه کلم پلو تهرانی

طرز تهیه کلم پلو تهرانی

مرحله ۱

برای پخت کلم پلو تهرانی با گوشت چرخ کرده پس از اینکه کلم را خرد کردید همراه با سرکه و یک لیوان آب درون قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید تا پخته شوند در حدی که آب کلم ها گرفته شود حالا پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و همراه با مقدار کمی روغن درون ماهیتابه ریخته و تفت دهید .

مرحله ۲

در مرحله بعد و پس از اینکه پیاز ها سبک و شیشه ای شدند گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید پس از اینکه گوشت به خوبی سرخ شد رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید تا زمانی که رنگ رب گوجه تغییر کند حالا نوبت به اضافه کردن ادویه و نمک می رسد تمام مواد را به خوبی با هم مخلوط کرده و تفت دهید .

مرحله ۳

پس از انجام این مراحل کلم پخته شده را همراه با زعفران دم کرده به گوشت اضافه کنید و حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا خوراک شما به روغن بیفتد سپس برنج را به صورت آبکش آماده کنید . حالا کف قابلمه را کمی چرب کنید سپس سیب زمینی ها را به صورت حلقه ای برش زده و به عنوان ته دیگ استفاده کنید .

مرحله ۴

در مرحله بعدی نیمی از برنج آبکش شده را درون قابلمه ریخته و پس از آن مخلوط گوشت و کلم را به برنج اضافه کنید و الباقی برنج را روی مواد گوشتی بریزید یک لیوان آب و روغن به پلو اضافه کرده و اجازه دهید تا برای مدت زمان یک الی یک ساعت و نیم چلو گوشت تهرانی دم بکشد .

نکات پخت غذا

برای طبخ این غذای تهرانی مقدار رب به ذایقه شما بستگی دارد ، هنگامی که گوشت و کلم را به برنج اضافه میکنید این مواد گوشتی نباید آبدار باشند چون که برنج شما به صورت شفته در می آید . چون مواد گوشتی دارای روغن می باشند در هنگام سرو کردن غذا نیازی به اضافه کردن روغن داغ ندارید .

طرز تهیه آش جو با گوشت

طرز تهیه آش جو با گوشت

next level

برای پخت آش جو با گوشت برای گرفتن نفخ حبوبات چاره ای پیدا کرد،  برای انجام این کار شما ۲۴ ساعت قبل از شروع آشپزی و در طول این مدت در چند مرحله آب آن را عوض کنید ۱۲ ساعت قبل از آشپزی جو را هم مانند حبوبات بخیسانید

next level

قلم را به صورت جداگانه بزارید حسابی مغز پخت شود سپس جو را درون قابلمه ریخته و آب قلم را به آن اضافه کنید ، مقدار کمی نمک به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید تا پخته شود ،حبوباتی را که از قبل خیسانده بودید را آبکش کنید .

next level

در مرحله بعد نخود را بپزید زمانی که بصورت نیم پز درآمد لوبیا چیتی و عدس را به آن اضافه نمایید ، حالا به این حبوبات کمی نمک اضافه کنید و اجازه دهید تا کاملاً پخته شوند ، در طول این مدت زمان گوشت را هم به صورت جداگانه بپزید و پس از اینکه کاملا پخته شد آن را با گوشت کوب بکوبید پس از انجام این کار نصف جایی را که با قلم پخته بودید برداشته و آن را درون مخلوط کن ریخته و میکس کنید ، پیاز ها را به صورت جداگانه سرخ کنید پس از اینکه کمی سبک شدن زردچوبه را همراه با فلفل سیاه به آن اضافه کنید .

next level

در مرحله بعد حبوبات پخته شده را با جویی که درون مخلوط کن ریخته بودید و گوشت کوبیده شده مخلوط کنید به این مواد سبزی آش و پیاز داغ را هم اضافه نمایید حالا همه آنها را به نصف جو که درون قابلمه مانده بود اضافه کنید ، حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا آش خانگی برای مدت زمان یک ساعت بپزد در طول این مدت زمان مواد را مرتب هم بزنید تا آش سنتی جا افتاده شود . در پایان آش جو خود را با نعنا داغ و پیاز داغ تزئین کنید .

نکات پخت آش

حتماً حبوبات را باید از قبل بخیسانید ، حبوبات را باید درون زودپز بپزید در حدی که به له شدن برسند ، سبزی آش شامل گشنیز و جعفری و تره و اسفناج و مقدار کمی شوید میشود ، سعی کنید از زردچوبه بیشتری برای پخت استفاده نمایید .

طرز تهیه آش انار بدون گوشت

طرز تهیه آش انار بدون گوشت

next level

برای پخت آش انار بدون گوشت ابتدا باید چغندر را رنده کنید و آن را درون قابلمه بریزید و مقداری آب به آن اضافه کرده و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید تا چغندرها پخته شوند و پس از انجام این مرحله برنج را همراه با سبزی خرد شده به چغندر های در حال پخت اضافه نمایید .

next level

در مرحله بعدی و پس از اینکه برنج پخته شد رب انار را به آش محلی اضافه کنید و اجازه دهید تا مواد شما پخته شوند در زمان پخت مقدار کمی نمک به آن اضافه کنید و اگر احساس می کنید چربی غذا کمر می توانید چند قاشق غذاخوری روغن به آن اضافه کنید در مرحله بعدی لپه های پخته شده را اضافه کنید .

next level

در فاصله زمانی که در اختیار دارید انار ها را دانه کرده و آب آن را بگیرید و به آش اضافه نمایید  . اجازه دهید تا با حرارت کم خوراک بدون گوشت شما کاملاً پخته و جا افتاده شود و پس از اینکه سفت شد نعنا داغ را به غذا اضافه کنید ، در نهایت و در هنگام سرو با نعناع داغ تزیین کنید . نوش جان