برای تهیه سرکه سیب خانگی پس از اینکه سیب ها را شستید چوبهای سر آن را جدا کرده و آنها را خرد نمایید ، حالا میوه های خرد شده را درون یک دبه مناسب بریزید سپس شکر را به آن اضافه کنید حالا نوبت اضافه کردن آب می باشد مقدار آب در حدی باشد که روی سیب ها را کاملا بپوشاند .
یکی از نکات مهم برای تهیه سرکه این است که درب آن را به صورت نیمه باز قرار دهید ، تا هوا درون آن جریان داشته باشد ، این کار شما باعث جلوگیری از کپک زدن سرکه خواهد شد . اکنون دبه را در مکانی گرم قرار دهید ( آفتاب بهتر است ) باعث میشود سرکه زودتر ترش شود و کرم نخواهد زد . دمای مناسب برای این کار بین ۲۵ الی ۳۰ درجه میباشد .
بعد از چهار الی یک هفته مگس سرکه جذب بوی میوه می شود و همین امر باعث تخمک گذاری آن درون دبه خواهد شد ، با این فعل و انفعالات مگس ، سرکه شما ترش و تیز خواهد شد . توجه داشته باشید که یک چهارم دبه باید خالی باشد . بعد از گذشت ۷ هفته میتوانید سرکه را از صافی رد کنید .
سعی کنید برای تهیه این سرکه از میوه های با کیفیت استفاده کنید ترکیب سیب های مختلف هم مفید میتواند باشد . از سیب های رسیده و شیرین استفاده کنید قبل از خرد کردن آنها را در آب سرد بشویید ، برای تهیه سرکه نباید از ظرف های فلزی استفاده کنید . مقدار آب در حدی که روی میوهها را بپوشاند کافیست . برای هر دانه سیب ۴ گرم شکر کافیست .
مواد را در طول روز برای دوبار و با کفگیر چوبی هم بزنید تا فرایند تخمیر زودتر و با کیفیت تر انجام شود . تقریباً بعد از گذشت دو هفته که میوه ها درون دبه ته نشین شوند فرایند تخمیر انجام شده است بعد از اینکه آن را از صافی رد کردید درون شیشه ریخته و روی آن را با پارچه بپوشانید