کیک یخچالی شکلاتی با نشاسته بدون خامه برای ۶ نفر |
|
شیر | ۲لیوان |
شکر | ۴ قاشق غذاخوری |
پودر کاکائو | ۲ قاشق غذاخوری |
پودر نشاسته | ۲ قاشق غذاخوری |
شکلات تخته ای | مقدار دلخواه |
کره | کمی |
بسکویت پتی بور کاکائویی و ساده | از هرکدام یک بسته |
گردوی خردشده یا مغزپسته | به دلخواه |
شیر را آماده کنید سپس نشاسته و پودر کاکائو را اضافه کنید و بعد از آن شکر را بریزید و مواد را هم بزنید تا شکر کاملا درون شیر حل شود به صورتی که اثری از گلوله های خمیری درون شیر نماند.
حالا شیر را روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید و مدام آن را هم بزنید تا زمانیکه به غلظتی شبیه فرنی برسد. حالا اجاق گاز را خاموش کنید و بعد از آن شکلات تخته ای را رنده کرده و همراه با مقداری کره به مایه اضافه کنید.
کمی مواد را هم بزنید تا یکدست شود. شبیه تصاویر بیسکویت ها را به مایع شکلاتی آغشته کرده و کف ظرف قرار دهید به همین منوال به صورت چند لایه کار را ادامه دهید. در پایان مایه شکلاتی را روی مواد روکش کنید.
ظرف کیک یخچالی را درون یخچال قرار دهید برای ۳ الی ۴ ساعت تا جا افتاده شود. حالا می توانید همانند تصویر برش بزنید و با مقداری و مغز گردو و پسته آن را تزیین کنید. می توانید با مقداری گاناش هم کیک را تزیین کنید.
منبع : orkideh.life