طرز تهیه کیک شکلاتی ساده با لیوان، این کیک دارای بافت اسفنجی و روکش شکلاتی میباشد. برای پخت این کیک کره ای خوشمزه که طعم شکلات آن را بیشتر احساس خواهید کرد به یک الی یک ساعت و نیم زمان نیاز دارید.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک شکلاتی ساده با لیوان در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم | |
آرد قنادی | ۲ لیوان |
تخم مرغ | ۴ عدد |
کره | ۱۰۰ گرم |
پودر کاکائو | ۱/۲ لیوان |
شکر | ۱ و ۱/۴ لیوان |
بیکینگ پودر | ۱ ق م |
شیر ولرم | ۱ لیوان |
وانیل | ۱/۴ ق چ |
اولین کاری که میکنیم گذاشتن کره بیرون از یخچال می باشد. صبر کنید تا کاملا نرم شود. از تخم مرغ استفاده کنید که به دمای محیط رسیده باشد. شیر را هم قبل از استفاده کمی گرم کنید تا به صورت ولرم آماده شود.
۲۰ دقیقه قبل از اینکه قالب را درون فر بگذاریم آن را باید به دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنیم تا گرم شود. قالبی را هم که قرار است در آن کیک پخته شود با روغن جداکننده چرب کنید یا آرد پاشی نمایید.
بریم آرد و بکینگ پودر را با پودر کاکائو مخلوط کنیم و این مخلوط را در سه مرحله الک کنیم. داخل کاسه کوچولو کره نرم شده رو با شکر مخلوط کنیم و با دور تند همزن برای ۳ الی ۴ دقیقه هم بزنیم.
به مخلوط کره و شکر تخم مرغ ها رو یه دونه یه دونه اضافه کنیم. هر تخم مرغ رو که اضافه کردیم برای ۱۵ ثانیه هم بزنیم توجه کنید باید کاسه را هم دورگیری کنیم. تخم مرغ آخری رو با وانیل اضافه کنیم.
حالا نوبت به اضافه کردن شیر میرسه، در حد مخلوط شدن مواد هم بزنید. در پایان مواد آردی را طی سه مرحله باید به مایه کیک اضافه کنیم و به آرامی با لیسک مایه کیک شکلاتی را فولد میکنیم.
نباید داخل مایه گلوله آردی وجود داشته باشه. اگه بود برای ۱۰ ثانیه با دور کند همزن مایع را هم بزنید تا پف کیک نخوابه. حالا میتونید مایه کیک رو داخل قالب بریزید. قالب را برای سه بار به زمین بکوبید تا حباب های داخل آن گرفته شود.
قالب را باید تقریباً برای جلو ۵ دقیقه درون فر بزاریم. وقتی قالب رو از فر خارج کردیم اجازه دهیم تا خنک بشه بعد کیک رو از درون قالب خارج کنیم. کمی شکلات تلخ را با کمی روغن مایع بن ماری کنید و با اون کیک را تزیین کنید.
منبع: محیا آصفی