برای تهیه ته دیگ سیب زمینی پس از اینکه سیب زمینی ها را شستید آنها را پوست گرفته و با رنده درشت آن ها را رنده کنید سپس درون یک ظرف آب سرد ریخته و سیب زمینی های رنده شده را برای مدت زمان ۱۵ دقیقه درون کاسه قرار دهید سپس آنها را آبکش کنید .
در مرحله بعدی قابلمه مورد نظر را انتخاب کنید و کف آن را با روغن چرب نمایید سپس سیب زمینی را همراه با زعفران و نمک مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شود سپس مخلوط آن را در کف قابلمه پهن نمایید . آن را با پشت قاشق سفت نمایید و اجازه دهید برای ۲ الی ۳ دقیقه در همان حالت باقی بماند تا خودش را بگیرد . اگر برنج را بلافاصله اضافه نمایید زعفران به برنج رنگ خواهد داد و ته دیگ شما کم رنگ خواهد شد .
اکنون می توانید برنج خود را اضافه کنید ، پس از آن روی اجاق گاز شعله پخش کن را قرار داده و قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید برای مدت زمان ۳۰ دقیقه تا ته دیگ شما کاملاً پخته و برشته شود . در پایان برنج را جدا کرده و ته دیگ مجلسی خود را به صورت قالبی جدا کنید .