برای پخت کیک بدون تخم مرغ و همزن ابتدا باید آرد سفید را همراه با بکینگ پودر و پودر کاکائو و جوش شیرین و وانیل مخلوط کنید سپس این مواد را با هم الک نمایید . پس از انجام این کار شکر را به این مواد اضافه کرده و به خوبی با هم مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند .
در مرحله بعدی شما مواد را درون یک کاسه ریخته و به آن ها شیر را همراه با روغن و آبلیمو اضافه کنید این مواد را به صورت پیوسته هم بزنید تا کاملا یکدست شوند حالا نوبت به آماده کردن قالب میرسد ، کف قالب کیک ساده خود را چرب کنید و درون آن کاغذ روغنی قرار دهید حالا مایه کیک را اضافه نمایید .
قابلمه ای مناسب را انتخاب کنید که قالب براحتی درون آن قرار بگیرد ، مقداری آب درون قابلمه ریخته و روی اجاق گاز قرار دهید و درب قابلمه را بسته و صبر کنید تا آب شروع به جوشیدن کند و دیواره های قابلمه به خوبی گرم شوند پس از انجام این مراحل با یک فویل آلومینیومی روی قالب کیک را بپوشانید و درون قابلمه چند پایه فلزی قرار دهید سپس قالب را روی این پایه ها گذاشته و درب قابلمه را ببندید روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید برای مدت زمان یک ساعت تا کیک کاملاً پخته شود .
در این فاصله زمانی شما می توانید مایع شکلاتی برای تزیین کیک را آماده کنید شکلات تخته ای و شیر را به صورت بن ماری با هم مخلوط نمایید و پس از اینکه کیک روی اجاق گاز شما کاملا پخته شد و پس از سرد شدن آن را از درون قالب خارج کرده و با مایع شکلاتی تزیین کنید ، برای ۳۰ دقیقه درون یخچال قرار دهید سپس نوش جان کنید .