برای تهیه کشک کدو کرمانی خوشمزه پس از اینکه کدوها را به خوبی تمیز نمودید آن ها را شسته سپس پوست بگیرید تابه ای را بر روی اجاق گاز قرار داده کمی روغن اضافه کنید هنگامی که روغن داغ شد کدوها را درون تابه سرخ کنید . به جای سرخ کردن کدو ها می توانید از روش آب پز کردن هم استفاده کنید . پس از اینکه کدوها آماده شد پیاز و سیر را خورد کرده درون تابه ریخته و با هم تفت دهید کمی که رنگ پیازها تغییر کرد نمک فلفل سیاه و زردچوبه را هم اضافه کنید تمامی مواد را با هم تفت دهید .
در مرحله بعد درب تابه را بسته و اجازه دهید تا با حرارت ملایم کدوها آب بیندازد صبر کنید تا آب آن کشیده شود ، برای اینکه طعم بهتری داشته باشید میتوانید در کنار کدوها دو عدد گوجه فرنگی هم قرار دهید ، پس از آماده شدن مواد را با گوشتکوب کوبیده تا کاملا نرم و یکدست شوند ، سپس کشک و مغز گردو را اضافه کنید ، حالا برای مدت زمان ۱۰ دقیقه بر روی حرارت قرار داده تا خوراک کدو سبز خوشمزه شما حسابی جا افتاده شود ، همراه با پیاز داغ و سبزی خوردن سرو نمایید .
برای تهیه چلو گوشت مجلسی خوشمزه و خوش طعم ابتدا گوشت را به خوبی تمیز نموده و پس از آن شسته سپس یک ماهیتابه را بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار داده کمی روغن اضافه کرده و هنگامیکه روغن داغ شد پیاز را درون تابه ریخته و تفت می دهیم هنگامی که پیازها سبک و شیشههای شدند زردچوبه را اضافه می کنیم مواد را تفت داده سپس گوشت را اضافه میکنیم کمی که رنگ گوشت تغییر کرد و یک قاشق غذاخوری زعفران همراه با چوب دارچین به مواد درون تابع اضافه میکنیم حالا مواد را درون زودپز ریخته ، پس از گذشت چند لحظه یک استکان آب اضافه کرده و حالا در زودپز را بسته و برای مدت زمان یک ساعت الی یک ساعت و نیم اجازه می دهیم تا گوشت بپزد، هنگامی که در زودپز را باز نمودید چوب دارچین را برداشته و مقدار آب گوشتی و روغنی را که درون زودپز مانده جدا میکنیم .
در مرحله بعد گوشت را درون تابه ریخته و روغنی را که جدا کرده بودیم را بر روی گوشت ریخته درون تابه تفت می دهیم کمی زعفران و فلفل به گوشت اضافه کنید آب گوشت را درون تابه ریخته درب تابه را بسته و اجازه دهید تا حسابی جا افتاده شود ، پس از اینکه شروع به جوشیدن کرد اجاق گاز را خاموش کرده و گوشت آماده شده را همراه با پلو سرو کرده و نوش جان کنید .