شیرینی عصرانه ساده و سریع بدون فر، این شیرینی شکری خوشمزه را روی اجاق گاز میتوانید بپزید. اگه خواستی با فر بپزی دما روی ۱۷۰ درجه بذار و برای یک ربع شیرینی را داخل طبقه وسط فر بذار.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله شیرینی عصرانه ساده و سریع بدون فر در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم | |
روغن مایع | نصف لیوان |
شکر | نصف لیوان |
آرد | یک ونیم لیوان |
بکینگ پودر | ۱ق م |
وانیل | نصف ق چ |
تخم مرغ | ۱عدد |
برای تهیه شیرینی تخم مرغ شکسته و بعد با وانیل مخلوط میکنیم مواد را با همزن هم بزنید سپس شکر را اضافه کنیم برای سه دقیقه هم میزنیم تا کاملا یکدست بشه. روغن مایع را اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و برای دو بار الک کنید. آرد رو در دو مرحله به مایع اضافه کنید تا یک خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد. از خمیر بردارید با دست گرد کنید اندازه گردو. گلوله های خمیر را درون شکر بغلطانید.
شعله پخش کن را روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا گرم بشه. کف ماهیتابه کاغذ روغنی بندازیم. گلوله های شیرین را درون ماهیتابه گذاشته و روی شعله پخش کن قرار دهیم. حرارت کم باشه بعد از ۱۵ دقیقه چک می کنیم. بعد از اینکه اجاق خاموش شد بزارید کمی خنک بشه. تمام.
منبع: آشپزی با سپیده
طرز تهیه شیرینی زنجبیلی تبریز یکی از شیرینی های بسیار خوشمزه و سنتی ایرانی. این شیرینی بافت لطیفی دارد. ماندگاری آن بالاست و برای عید میتوانید از این نوع شیرینی استفاده کنید.برای پیمانه میتوانید از لیوان هم استفاده نمایید. برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی زنجبیلی تبریز در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای شیرینی پزی | |
آردقنادی | ۱ و نیم پیمانه(۲۰۰ الی ۲۵۰ گرم) |
روغن جامد | ۱ پ سرخالی(۱۸۰ گرم) |
پودر قند | ۱ پیمانه(۱۲۰گرم) |
پودر زنجبیل | ۱ دوم ق غ |
بیکینگ پودر | ۱ دوم ق چ |
روغن جامد را با پودر قند الک شده مخلوط کنید و برای دو دقیقه آنها را هم بزنید تا کرم رنگ شود. بیکینگ پودر و زنجبیل را حالا اضافه کنید و برای سی ثانیه مایه را هم بزنید تا یکدست شود.
حالا وقت اضافه کردن آرد است. آرد را تا جایی اضافه کنید که خمیر به دست نچسبد. خمیر را برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه درون یخچال بذارید. از خمیر اندازه چانه ۱۵ گرمی جدا کرده و با دست گرد کنید.
فر را با دمای ۱۵۰ درجه پیش گرم کنید. کف سینی فر کاغذ روغنی بذارید.چانه های شیرینی را درون سینی بذارید. سینی را برای ۱۵ دقیقه درون فر بگذارید. بعد از پخت با پودر پسته یا خرفه تزیین کنید.
سعی کنید از کره حیوانی یا روغن جامد خوب استفاده کنید تا شیرینی وا نره. حتماً پودرقند را الکی کنید تا شیرینی زبر نشه. خمیر و نباید زیاد ورز بدی شیرینی خشک میشه. میتونید خمیر رو سه روز داخل یخچال نگهداری کنی.
استراحت داخل یخچال باعث شوک حرارتی میشه و ترک های شیرینی بهتر میشه. اگه شیرینی زیاد داخل فر بمونه مغز اون خشک میشه. بهتره در ۱۰ دقیقه اول بالای فر روشن باشه و در ۵ دقیقه پایانی پایین فر.
منبع: آشپزی با حرفهای ها
طرز تهیه کیک پرتقالی بدون همزن برقی و فر یک کیک سه سوته و عالی برای ۴ نفر. مواد اولیه این کیک در دسترس است و دارای بافت پنبه ای میباشد.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک پرتقالی بدون همزن برقی در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم | |
تخم مرغ | ۳ عدد |
شکر | ۱ لیوان |
روغن مایع | نصف لیوان |
رنده پوست پرتقال | ۱قاشق چایخوری (فقط رویه پوست) |
آب پرتقال | نصف لیوان |
آرد | ۲ لیوان |
بکینگ پودر | ۲ قاشق چایخوری |
وانیل | ۱ قاشق چایخوری |
تخم مرغ و شکر را با هم مخلوط کنید، حالا وانیل و پوست رنده شده پرتقال رو هم به این مواد اضافه کنیم. همه مواد رو با همزن دستی برای ۱۰ دقیقه هم بزنید تا هم کشدار بشه همرنگ اون کرمی.
به مایه کیک روغن مایع و آب پرتقال را هم اضافه میکنیم و در حد اینکه مواد مخلوط و یکدست شوند هم میزنیم. آرد و بکینگ پودر را هم با هم الک میکنیم برای دو یا سه مرحله. حالا نوبت به اضافه کردن آرد میرسه.
آروم آروم آروم به مایع اضافه کنید و مواد رو مخلوط کنید تا زمانی که مایه کیک لطیف و یکدست داشته باشید. قالب خودتون رو چرب و آردپاشی کنید. مایه کیک رو درون قالب بریزید.
یه قابلمه بزرگ داخل روی اجاق گاز بگذاریم و درون قابلمه رینگ میذاریم. قالب رو روی رینگ بذارید و اجازه بدید تا برای ۴۵ دقیقه درون قابلمه بماند و بپزد. با دمکنی در قابلمه را ببندید. بعد از اینکه خنک شد از قالب خارج کنید.
مواد لازم سس پرتقالی | |
آب پرتقال | ۱ لیوان |
شکر | نصف لیوان |
نشاسته ذرت | ۲ قاشق غذاخوری |
وانیل | ۱ قاشق چایخوری |
آب پرتقال و شکر را با هم مخلوط کنید سپس نشاسته ذرت و وانیل را به مواد اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شوند. ظرف را روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید تا به غلظت مناسب برسد بعد از اینکه کیک خنک شد آن را اضافه کنید.
منبع: محدثه بانو
طرز تهیه کیک اسفنجی برای تولد، با این حجم از مواد میتوانید برای ۱۰ نفر یک کیک شکلاتی با بافت اسفنجی و پنبهای بپزید.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک اسفنجی برای تولد در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای کیک | |
تخم مرغ | ۴ عدد |
آرد قنادی | ۲ لیوان |
شکر | یک لیوان |
پودر کاکائو | سه ق غ |
بکینگ پودر | یه ق غ |
شیر ولرم | یه لیوان |
روغن مایع | نصف لیوان |
وانیل | کمی |
برای شروع میریم سراغ تخم مرغ، بعد از شکستن تخم مرغ شکر و وانیل رو بهش اضافه میکنیم و حسابی این مواد رو هم میزنیم تا رنگ اون سفید و حالتی کشدار پیدا کنه. حالا روغن و بعدش شیر رو اضافه کنید.
در حد مخلوط شدن مواد رو هم بزنیم. آرد رو با پودر کاکائو و بکینگ پودر مخلوط می کنیم و این مواد خشک رو برای سه مرحله الک میکنیم تا هواگیری بشه. با الک کردن آرد کیک شما حالت اسفنجی و پف دار پیدا میکنه.
آرد رو باید طی سه مرحله و آرامآرام به مایه کیک اضافه کنیم. در هنگام اضافه کردن آرد مواد را حتماً در یک جهت مخلوط کنیم. کف قالب رو با کاغذ روغنی بپوشانیم و مایه کیک را درون قالب بریزیم.
حالا قالب را دو سه بار زمین بکوبید تا حباب های داخل مایه کیک گرفته شود. فر را هم همان ابتدا روشن میکنیم تا پیش گرم شود. قالب را برای ۳۵ الی ۴۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد درون فر قرار میدهیم.
مواد کرم پنیری | |
خامه صبحانه | ۲۰۰ گرم |
پنیر خامه ای ویلی یا ماسکارپونه | ۲۰۰ گرم |
شکر | ۵ ق غ |
پودر کاکائو | یک ق غ |
شکلات صبحانه | یک ق غ |
بعد از اینکه قالب را از درون فر خارج کردیم. اجازه می دهیم تا خنک شود در این فاصله زمانی کرم پنیری را آماده می کنیم. خامه صبحانه را با شکر هم میزنیم تا فرم بگیرد. پنیر را هم بزنید و بعد از آن به خامه اضافه کنید.
حالا به این مواد پودر کاکائو و شکلات را اضافه کنید و با همزن خوب مخلوط میکنیم تا کرم پنیری شکلاتی ما آماده برای استفاده شود. برای تزیین کیک بهتر است از طلق دور کیک استفاده کنیم، از قنادی بخرید.
دور کیک را با طلق ببندید و مایع پنیری را روی سطح کیک بریزید با کاردک مخصوص سطح کیک را صاف کرده و بعد از اینکه کارتان تمام شد روی کیک کمی پودر کاکائو الک کنید. کیک رو بذار تو یخچال تا حالت بگیره.
منبع: آشپزی دلبرانه
طرز تهیه کیک اسفنجی با توستر یکی از خوشمزه ترین و در عین حال راحت ترین و بی دردسر ترین کیک های خانگی را با توستر در خانه بپزید و از خوردن کیک هویج در کنار خانواده لذت ببرید.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک اسفنجی با توستر در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای پخت کیک | |
تخم مرغ | ۴عدد |
آرد | ۲پیمانه |
شکر | ۱٫۵پیمانه |
روغن | ۱پیمانه سرخالی |
هویج | ۲ عدد متوسط |
بکینگ پودر | یک ق. مرباخوری |
وانیل | نصف ق.مرباخوری |
دارچین | ۲ق. م |
پودر کاکائو | ۱ق |
برای شروع توستر را روشن کنید و دمای آن را روی ۱۲۰ درجه تنظیم کنید تا پیش گرم شود قالب را هم همان ابتدای آشپزی باید چرب کنید. بعد از آن آرد و دارچین به دیواره های قالب بپاشید و آن را کنار هم قرار دهید.
بریم سراغ آرد و اون رو با بکینگ پودر دارچین و پودر کاکائو مخلوط کنیم. حالا آرد رو برای سه مرحله الک میکنیم. هویج رو هم با دنده ریز رنده میکنیم و کنار قرار می دهیم. به مواد آب یا مایعات اضافه نمیکنیم.
بعد از اینکه تخم مرغ ها را شکستیم با وانیل و یک قاشق مرباخوری پودر دارچین مخلوط میکنیم. مایع تخم مرغی را هم میزنیم تا کرمی و کشدار بشه. حالا روغن رو اضافه میکنیم و با دور کند همزن مایع رو مخلوط میکنیم.
حالا نوبت به اضافه کردن آرد میرسه. آرد رو هم در چند مرحله به مایع اضافه کنید و بعد از اون هویج رو قاشق قاشق اضافه کنید. اینجا میتونی به دل بخواه خود، گردو خرد شده را هم به مایه کیک اضافه کنی.
مایه کیک را با کاردک هم بزنیم بعد اون رو درون قالب بریزیم. قالب رو داخل توستر گذاشته و اجازه بدیم تا با دمای ۱۷۰ درجه برای ۱۲۰ دقیقه بپزه بعد از گذشت ۹۰ دقیقه حتماً میزان پخت کیک چک شود
منبع: آشپزی با عشق
طرز تهیه کیک شکلاتی ساده با لیوان، این کیک دارای بافت اسفنجی و روکش شکلاتی میباشد. برای پخت این کیک کره ای خوشمزه که طعم شکلات آن را بیشتر احساس خواهید کرد به یک الی یک ساعت و نیم زمان نیاز دارید.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک شکلاتی ساده با لیوان در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم | |
آرد قنادی | ۲ لیوان |
تخم مرغ | ۴ عدد |
کره | ۱۰۰ گرم |
پودر کاکائو | ۱/۲ لیوان |
شکر | ۱ و ۱/۴ لیوان |
بیکینگ پودر | ۱ ق م |
شیر ولرم | ۱ لیوان |
وانیل | ۱/۴ ق چ |
اولین کاری که میکنیم گذاشتن کره بیرون از یخچال می باشد. صبر کنید تا کاملا نرم شود. از تخم مرغ استفاده کنید که به دمای محیط رسیده باشد. شیر را هم قبل از استفاده کمی گرم کنید تا به صورت ولرم آماده شود.
۲۰ دقیقه قبل از اینکه قالب را درون فر بگذاریم آن را باید به دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنیم تا گرم شود. قالبی را هم که قرار است در آن کیک پخته شود با روغن جداکننده چرب کنید یا آرد پاشی نمایید.
بریم آرد و بکینگ پودر را با پودر کاکائو مخلوط کنیم و این مخلوط را در سه مرحله الک کنیم. داخل کاسه کوچولو کره نرم شده رو با شکر مخلوط کنیم و با دور تند همزن برای ۳ الی ۴ دقیقه هم بزنیم.
به مخلوط کره و شکر تخم مرغ ها رو یه دونه یه دونه اضافه کنیم. هر تخم مرغ رو که اضافه کردیم برای ۱۵ ثانیه هم بزنیم توجه کنید باید کاسه را هم دورگیری کنیم. تخم مرغ آخری رو با وانیل اضافه کنیم.
حالا نوبت به اضافه کردن شیر میرسه، در حد مخلوط شدن مواد هم بزنید. در پایان مواد آردی را طی سه مرحله باید به مایه کیک اضافه کنیم و به آرامی با لیسک مایه کیک شکلاتی را فولد میکنیم.
نباید داخل مایه گلوله آردی وجود داشته باشه. اگه بود برای ۱۰ ثانیه با دور کند همزن مایع را هم بزنید تا پف کیک نخوابه. حالا میتونید مایه کیک رو داخل قالب بریزید. قالب را برای سه بار به زمین بکوبید تا حباب های داخل آن گرفته شود.
قالب را باید تقریباً برای جلو ۵ دقیقه درون فر بزاریم. وقتی قالب رو از فر خارج کردیم اجازه دهیم تا خنک بشه بعد کیک رو از درون قالب خارج کنیم. کمی شکلات تلخ را با کمی روغن مایع بن ماری کنید و با اون کیک را تزیین کنید.
منبع: محیا آصفی
طرز تهیه ته چین بادمجان و قارچ غذایی خوشمزه و باب میل همه که برای پخت آن نیازی نیست خود را به دردسر بیاندازید و براحتی میتوان آن را درون فر و یا روی اجاق پخت.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ته چین بادمجان و قارچ در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم | |
برنج | ۳ پیمانه |
زعفران سائیده شده | ۱ قاشق چایخوری |
قارچ | ۱۵۰ گرم |
بادمجان | ۳ عدد |
زرده تخم مرغ | ۳ عدد |
ماست | ۱ لیوان |
آبلیمو | ۱ قاشق |
روغن مایع | ۱/۲ لیوان |
نمک | ۱/۲ قاشق چایخوری |
بریم بادمجان ها را پوست بگیریم و آنها را به صورت حلقه حلقه آماده کنیم. روغن را بریزیم درون ماهیتابه و پس از اینکه داغ شد بادمجان های برش زده را سرخ کنیم. حالا قارچ ها را می شوییم.
قارچ را هم به صورت لایه لایه خرد کنید و درون یک ماهیتابه جداگانه با مقدار کمی روغن سرخ میکنیم. برای اینکه قارچ ها طعم بهتری داشته باشد می توانیم در هنگام سرخ کردن یک قاشق غذاخوری آبلیمو به آن اضافه کنیم.
بادمجان و قارچ را کنار گذاشته و برنج را می جوشانیم و آن را زمانی که زنده است آبکش می کنیم. یک کاسه آماده کرده و زرده های تخم مرغ را با نمک و زعفران مخلوط کرده و با همزن، هم میزنیم تا یکدست شوند.
به این مایع الان ماست را اضافه می کنیم. در گام آخر روغن مایع را به مواد اضافه کرده و بعد از آن یک سوم از برنج را که آبکش کرده بودیم با مایع مخلوط می کنیم. قابلمه نچسب برای پخت ته چین را آماده کنید.
حالا مواد ته چین را کف قابلمه بریزیم و با پشت قاشق آن را فشرده کنیم. بادمجان های سرخ شده را روی مایه ته چین قرار میدهیم بعد از آن نصف برنج سفید را اضافه می کنیم. حالا قارچ های سرخ شده را میریزیم.
الباقی برنج سفید را روی مواد میریزیم و با پشت قاشق سطح برنج را صاف می کنیم. بعد از اینکه قابلمه را روی اجاق گاز گذاشتیم حرارت را زیاد می کنیم تا صدای روغن به گوش ما برسد.
تا اونجایی که را داره حرارت را کم کنید و صبر کنید تا ته چین دم بکشه، تقریباً به ۴۰ دقیقه زمان نیاز داریم. برای تزیین غذا هم از زرشک و خلال بادام میتونی استفاده کنی. حالا ته چین خوشمزه آماده است.نوش جان.
منبع: صفحه تاریتو