بادمجان : 4 عدد
گوجه فرنگی : 3 عدد
ران مرغ : 3 عدد
سیر : 2 حبه
رب گوجه فرنگی : یک قاشق سوپ خوری
فلفل سبز : 6 عدد
نمک و فلفل : به اندازه کافی
آب : به اندازه کافی
روغن : به اندازه کافی
با ذکر بسم الله الرحمن الرحیم آشپزی رو آغاز می کنیم
در ابتدای کار بادمجانها را پوست می کنیم و به صورت طولی برش می زنیم
سپس در روغن به طور کامل سرخ می کنیم
ران مرغ بدون استخوان را بصورت قورمه تکه تکه می کنیم و در روغن کمی تفت می دهیم
سیر ها را کاملا خرد می کنیم و بهمراه رب گوجه فرنگی ، نمک و فلفل
به مرغ ها اضافه می کنیم و کمی آب اضافه می کنیم تا مرغ ها مغز پخت شود
سپس بین هر بادمجان یک تکه گوشت مرغ قرار می دهیم و آنرا رول می کنیم
و روی رول را یک تکه گوجه فرنگی و یک عدد فلفل سبز قرار می دهیم
و با خلال دندان از به هم ریختن فرم رولت جلوگیری می کنیم
سپس از سس گوجه هم روی رولت ها می ریزیم
و در فر با 180 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا گوجه و فلفل سبز کبابی شوند
نکته 1 : گوجه و فلفل سبز را می توانید روی گاز کبابی کنید و روی رولت قرار دهید
نکته 2 : برای طمع بهتر ، سس باقیمانده را در ظرفی که می خواهید رولت را بچینید بریزید
نکته 3 : بجای گوجه و فلفل سبز روی رولت ها می توانید از پنیر پیتزا هم استفاده کنید
برای آشپزی آسان به شما استفاده از محصولات پلین را پیشنهاد میدهیم مثل خرد کن پلین