بادمجان : یک کیلوگرم
گوشت چرخ کرده : 150 گرم
پیاز سرخ کرده : 4 قاشق غذا خوری
زرشک : 2 قاشق غذا خوری
نمک ، فلفل : به میزان لازم
روغن : به میزان لازم
با ذکر بسم الله الرحمن الرحیم آشپزی رو آغاز می کنیم
ابتدا بادمجان ها را به قطر یک سانتی متر بصورت طولی برش می زنیم برای
برش به این شکل به شما استفاده از خرد کن پلین را پیشنهاد میکنیم
تا شما سریعتر و راحت تر به هدف خود برسید
سپس در تابه ای مناسب مقداری روغن می ریزیم و بادمجان ها را سرخ می کنیم
گوشت و پیاز را با هم تفت می دهیم و زرشک ، نمک و فلفل را به موادمان اضافه می کنیم
سپس بادمجان ها را پهن می کنیم مقداری از مواد رولت را رویش پهن می کنیم
و بصورت رولت می پیچیم و با خلال دندان محکمش می کنیم تا باز نشود
نکته 1 : برای تزئین رولت ها می توانید از ماست چکیده استفاده نمایید
نکته 2 : به جای زرشک می توانید از فلفل دلمه ای هم استفاده نمایید
نکته 3 : برای هضم بهتر غذا حتما از گوجه فرنگی استفاده نمایید