مواد لازم گوشت(چرخکرده با دنبه)500گرم تخم مرغ1عدد پیاز2حبه آرد سوخاری به مقدار لازم پودر سیر2قاشق مربا خوری پودر موسیر1قاشق مربا خوری نمک و فلفل به مقدار لازم نان همبرگر به مقدار لازم قارچ(خرد شده)2لیوان ژامبون مرغ به مقدار لازم
طرز تهیه سیر و1عدد پیاز را رنده کرده و با هم مخلوط کنید و به آنها مقداری نمک اضافه کرده و آب اضافی آنها را بگیرید و به همراه تخم مرغ،پودر سیر،پودر موسیر و فلفل به گوشت اضافه کرده و خیلی خوب ورز دهید.بعد از ورز دادن گوشت شروع به اضافه کردن آرد سوخاری کنید.آرد را کم کم به گوشت اضافه کرده و هربار آن را به خوبی ورز دهید. اضافه کردن آرد را تا زمانی که بتوانید به گوشت شکل دهید ادامه دهیداما
مراقب باشید که زیاد آرد نریزید تا گوشت پس از پخت خشک نشود. گوشت آماده
شده را به قسمت های دلخواه تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل یک دایره در
آورید،دایره های آماده همبرگر را روی کاغذ روغنی یا کیسه فریزر قرار داده وبرای یک ساعت درون یخچال قرار دهید.پیازهای باقی مانده را به صورت حلقه های نازک خرد کنید و در مقداری کره تفت دهید تا نرم شود سپس قارچ های خرد شده را اضافه کنید،مقداری نمک و فلفل بزنید و تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود.مقدار کمی روغن داخل تابه بریزید، همبرگر را داخل ماهیتابه قرار دهید تا سرخ شود .وقتی دو طرف همبرگر سرخ شد1تا2ورقه پنیر را روی همبرگر قرار دهید تا با حرارت همبرگر پنیر آب شود،همبرگر پنیری را داخل نان بگذارید و روی آن2ورقه ژامبون قرار دهید.روی ژامبون مقداری قارچ بریزید و با کاهو،گوجه،خیار شور و...ساندویچ را پر کنید و در انتها با سس ساندویچ یا هر سس دیگری که دوست دارید ساندویچ را سرو کنید.
به شما برای یک آشپزی آسان و بدون هیچ گونه دقدقه استفاده از ابزار نوین آشپزی مثل خرد کن پلین را پیشنهاد میکنیم
برای آشنایی بیشتر با این محصولات بر روی عکس زیر کلیک نمایید
سایر نکات 1)در صورت تمایل مقداری خامه هم به سس قارچ اضافه کنید. 2)بهتر است به ازای هر همبرگر از2ورقه پنیر چدار استفاده کنید. 3)در صورت تمایل مقداری آبلیمو هم به قارچ اضافه کنی