کیک شکلات موس سه لایه مواد لازم
لایه شکلاتی:
شکلات خرد شده ۲۰۰ گرم
کره ۶ قاشق غذاخوری
وانیل 1.5 قاشق چایخوری
تخم مرغ زرده و سفیده جدا ۴ عدد
پودر شکر ۱/۳ پیمانه
نمک کمی
لایه دوم: موس شکلات خامه سفت 1.5 پیمانه
آب ۳ قاشق غذاخوری
شکر ۳ قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ ۳ عدد
شکلات ذوب شده و گرم ۱۰۰ گرم
لایه سوم: موس شکلات سفید و گیلاس
ژلاتین ۱ قاشق چایخوری
آب سرد ۱ قاشق غذاخوری
خامه سفت 1.5 پیمانه
شکلات سفید ۱۸۰ گرم
گیلاس خرد شده (از کمپوت هم میشود استفاده کرد) ۱ پیمانه
طرز تهیه کیک شکلات موس سه لایه
فر را با 200 درجه گرم کنید. کف و دیواره قالب را چرب کنید.
کره و شکلات را روی حرارت غیرمستقیم ذوب و مخلوط کنید و
از روی حرارت بردارید.زرده ها را با وانیل خوب هم بزنید و به
مخلوط شکلات اضافه کنید. سفیده را انقدر هم بزنید تا
کاملا پف کند. نمک و نیمی از شکر را اضافه کنید و هم بزنید.
بقیه شکر را هم اضافه کنید و وقتی کاملا مخلوط شد به مواد
شکلاتی اضافه کنید و سپس در قالب بریزید و 15 تا 18 دقیقه
بپزید تا کیک شما شکل بگیرد. بگذارید کیک خنک شود.
ممکن است بعد از سرد شدن کمی از پف کیک بخوابد.
لایه دوم: موس شکلات
آب و شکر را روی حرارت ملایم به جوش آورید. زرده ها را
هم بزنید و شربت گرم را به زرده ها اضافه کنید و مدام هم بزنید.
شکلات گرم را هم اضافه کنید. خامه را هم اضافه کنید و بعد روی
لایه اولیه کیک بریزید و 15 دقیقه در یخچال قرار دهید.
لایه سوم: کیک شکلات موس سه لایه
ژلاتین را در آب حل کنید. نصف پیمانه خامه را روی حرارت به
جوش بیاورید سپس از حرارت بردارید و ژلاتین را
به ان اضافه کنید. شکلات سفید را بیافزایید و هم بزنید.
بقیه خامه را هم اضافه کنید. گیلاس ها را هم اضافه کنید و
روی لایه دوم دسرتان بریزید و حداقل 2 ساعت در یخچال قرار دهید