طرز تهیه ماکارونی را درون آب و نمک بپزید و پس از نرم شدن،آبکش کنید.حدود¼پیمانه از آب آن را نگه دارید.پاستا را کنار بگذارید. روی فیله ماهی نمک و فلفل بزنید تا مزهدار شود.
در یک تابه بزرگ،یک قاشق غذاخوری روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید.تیلاپیلا را اضافه کنید و6دقیقه بپزید تا ماهی کاملا پخته شود و پوست آن ترک بخورد.
ماهی را از تابه خارج کنید و کنار بگذارید.یک قاشق غذاخوری دیگر روغن داخل تابه بریزید.پیاز و رازیانه را اضافه کنید. آنها را5دقیقه بپزید تا کاملا نرم و سبک شوند.
سپس سیر،کیپر و ادویه را اضافه کنید.یک دقیقه تفت دهید. کنسرو گوجهفرنگی را بدون آب و به همراه سس گوجه فرنگی و آب پاستا به مواد اضافه کنید.
شعله را زیاد کنید تا مواد بجوشند.حدود8دقیقه آنها را هم بزنید. سپس از روی حرارت بردارید.پاستا و ماهی را به آن اضافه کنید.برای سرو،روی ماکارونی،جعفری تازه خرد شده بریزد.
سایر نکات فیله ماهی تیلاپیلا را میتوانید به صورت منجمد در سوپرمارکتها پیدا کنید.این پاستا خواص بسیاری دارد و در عرض کمتر از یک ساعت آماده میشود
به شما برای یک آشپزی آسان و بدون هیچ گونه دقدقه استفاده از ابزار نوین آشپزی مثل خرد کن پلین را پیشنهاد میکنیم
برای آشنایی بیشتر با این محصولات بر روی عکس زیر کلیک نمایید