جدیدترین اس ام اس های عاشقانه

زندگی باور آرزوهای قشنگه من برات آرزوهای قشنگ میکنم تو باور کن!

جدیدترین اس ام اس های عاشقانه

زندگی باور آرزوهای قشنگه من برات آرزوهای قشنگ میکنم تو باور کن!

توضیح جامع در مورد دوخت مانتو مجلسی و مانتو سنتی ایرانی جدید

توضیح جامع در مورد دوخت مانتو مجلسی و مانتو سنتی ایرانی جدید


عکس مانتو سنتی شیک,عکس مانتو سنتی ایرانی  


اندازه گیری:

اندازه گیری

اندازه های مورد نیاز برای این مدل:

دور کمر : گودترین قسمت کمر

دور سینه: دور برجست ترین قسمت سینه

دور باسن: دور برجسته ترین قسمت باسن

قد بالاتنه ی جلو: از گودی گلو تا روی خط کمر

کارور جلو: دستها آویزان در کنار بدن باشند، از محل شروع یک دست تا دست دیگر.

قد سینه: از گودی گلو تا نوک سینه

فاصله سینه: از نوک یک سینه تا نوک سینه ی دیگر

قد مانتو: از شانه به سمت پایین تا اندازه دلخواه برای قد مانتو

سرشانه: از کنار گردن تا نوک سرشانه

قد آستین: از نوک سرشانه تا مچ دست

دور بازو:  دورتا دور برجسته ترین قسمت بازو

دور مچ: دورتادور مچ دست

نکته: برای اندازه گیری فرد مورد نظر ، وی حتما لباس نازک بپوشد و از لباس زیر مناسب استفاده کرده و در تمام مراحل اندازه گیری صاف بایستد.

الگوسازی:

آموزش دوخت مانتو مجلسی

لینک دانلود الگوی بالا در سایز بزرگ تر

الگوی جلوی مانتو:

دو خط عمود بر هم رسم کنید.

محل تقاطع دو خط را شماره یک نام گذاری کنید.

سپس از نقطه یک ، هفت سانت پایین آمده، نقطه ی دو را علامت بزنید. از نقطه ی یک هفت سانت به سمت چپ رفته و علامت زده و آن را شماره سه شماره گذاری کنید. (گوشه سمت راست بالای تصویر)

از نقطه ی دو خطی موازی خط بالایی رسم کرده. از نقطه ی سه هفت سانت پایین آمده و به خط موازی وصل کنید. فاصله ی بین نقطه ی سه تا محل برخورد به خط زیرین آن را نصف کرده علامت بزنید و از محل علامت زده شده خطی موازی خطوط بالایی و پایینی به سمت چپ بکشید.

حالا به اندازه قد بالاتنه ی جلو از نقطه ی ۲ پایین بیایید و نقطه ی ۴ را علامت بزنید و  از نقطه چهار به سمت چپ یک خط راست رسم کنید. این خط کمر است.

فاصله ی بین نقطه ی ۲ تا ۴ را نصف کرده و نقطه ی ۵ را علامت بزنید. از نقطه ی ۵ نیز خطی صاف به سمت چپ رسم کنید. این خط سینه است.

فاصله ی بین نقطه ی ۵ تا ۲ را نصف کرده و نقطه ی ۶ را علامت بزنید، سپس از نقطه ی ۶ نیز خط صافی به سمت چپ رسم نمایید. این خط کارور است.

از نقطه ی ۳ هفت سانت به سمت چپ رفته و نقطه ی ۷ را علامت بزنید.

از نقطه ی ۷ به اندازه ی طول سرشانه که اندزه گیری کرده اید خطی بکشید تا جایی که خط زیرین خود را قطع نماید. محل تقاطع را عدد ۸ شماره گذاری کنید.

حالا اندازه ی فاصله ی سینه را که در اندازه گیری هایتان ثبت کرده اید، تقسیم بر دو کنید و جواب هر عدد شد به همان اندازه از نقطه ی ۵ به سمت چپ بروید (یعنی روی خط سینه) حالا خطی عمود روی این نقطه رسم کنید به طوری که با خط اصلی الگو در سمت راست موازی باشد. و به بالا و پایین امتداد دهید.

سپس از نقطه ی دو یعنی گودی گلو به اندازه ی قد سینه خطی به سمت این خط عمود که رسم نموده اید بکشید تا جایی که خط عمود را قطع کند. نقطه ی قطع کننده نوک سینه است. از این نقطه خطی صاف به نقاط ۳ و ۷ وصل نمایید. مثلث ایجاد شده یک ساسون سرشانه است یعنی فضای داخل آن دور ریز میباشد.

حالا از نقطه ی شش به اندازه یک دوم کارور جلو به سمت چپ رفته  و نقطه ی ۱۰ را علامت بزنید.

نکته: مثلث ساسون سرشانه دور ریز است، پس در علامت زدن اندازه ی کارور جلو، اندازه ی فضای داخل مثلث را که قسمتی از آن روی خط کارور است، در نظر نگیرید، و یک دوم کارور را علامت بزنید.

نقطه ی ۸ را به ۱۰ وصل کنید.

حالا از نقطه ی ۵ به اندازه   یک چهارم دور سینه + ۱  به سمت چپ بروید و نقطه ۱۱ را علامت بزنید (یعنی روی خط سینه)

از نقطه ی ۱۰ یک خط هلال به نقطه ی ۱۱ رسم کنید.

نکته: اگر میخواهید مانتو در تن شما آزادتر باشد ، یک چهارم سینه را +۲  یا بیشتر کنید. اما اگر میخواهید مانتو در تن شما اندامی باشد، طبق فرمول گفته شده عمل کنید.

حالا روی خط کمر در محلی که خطی عمود و موازی خط جلوی الگو رسم کرده اید، از دو طرف خط عمود رسم شده  یک و نیم سانت به اطراف رفته، و علامت بزنید ، سپس از نطقه ی نوک سینه که در قسمت بالاتر علامت زده اید، روی همین خط عمود ۳۰ سانتی متر پایین آماده و بعد نقاط را به شکل ساسون که در تصویر مشخص است (شبیه لوزی) به هم دیگر وصل کنید.

حالا از نقطه ی ۴ به اندازه یک چهارم دور کمر +۱  به سمت چپ رفته و نقطه ی ۱۲ را علامت بزنید. (یعنی روی خط کمر)

نکته: در این قسمت نیز باید فضای داخلی  ساسون را دور ریز نظر گرفته و مقدار مورد نظر را جدای از فضای ساسون مشخص کنید و علامت بزنید.

نکته دو: اگر میخواهید مانتوی اندامی داشته باشید طبق فرمول گفته شده یک چهارم دور کمر را +۱ کنید، اما اگر میخواهید مانتو در تن شما آزاد تر باشد بسته به میزان آزادی مانتو ، +۲ یا بیشتر کنید.

حالا از نقطه ی ۴ ، ۲۰ سانتی متر پایین آمده و نقطه ی ۱۳ را علامت بزنید. از نقطه ی ۱۳ ، به اندازه یک چهارم دور باسن+۱ به سمت چپ رفته و نقطه ۱۴ را علامت بزنید.

نکات بالا در مورد اندامی بودن یا نبودن مانتو در مورد دور باسن نیز صدق میکنند.

حالا از خط سرشانه به اندازه قد مانتو پایین آمده و نقطه ۱۵ را رسم میکنید.

از نقاط ۱۳ و ۱۴ خط صافی به سمت پایین بکشید تا جایی که با خط قد مانتو برابر شوند، سپس کادر پایین الگوی جلو را تکمیل کنید.

حالا روی خط ۸ تا ۱۰ ، از سمت نقطه ی ۸ ، ۱۲ سانتی متر پایین آمده و نقطه ی ۱۶ را علامت گذاری کنید.

خط ۸ ، ۱۰ ، ۱۱ خط حلقه آستین جلوی مانتو است.

از نقطه ی ۱۶ روی خط حلقه آستین یک و نیم سانت به چپ و یک و نیم سانت به سمت راست رفته و سپس از نقطه ی ۱۶ یک خط هلال به نقطه ی نوک سینه رسم کرده، از نقاط سمت راستی و سمت چپی نقطه ی ۱۶ نیز بطور جداگانه خطی هلال به نقطه ی نوک سینه رسم کنید. این ساسون حلقه آستین است. که این ساسون نیز دور ریز محسوب میشود. یعنی فضای داخل ساسون روی الگو قیچی میشود.

الگوی پشت مانتو:

آموزش دوخت مانتو مجلسی (۱)

لینک دانلود الگوی بالا در سایز بزرگ تر

الگوی پشت دقیقا مثل الگوی جلو رسم میشود با چند تفاوت:

اول اینکه ساسون سرشانه را ندارد. ساسون حلقه آستین را هم ندارد.

پس :

دو خط عمود بر هم رسم کنید.

محل تقاطع دو خط را شماره یک نام گذاری کنید.

سپس از نقطه یک ، هفت سانت پایین آمده، نقطه ی دو را علامت بزنید. از نقطه ی یک هفت سانت به سمت چپ رفته و نقطه ی ۳ را علامت بزنید.

از نقطه ی دو خطی موازی خط بالایی رسم کرده. از نقطه ی سه هفت سانت پایین آمده و به خط موازی وصل کنید. فاصله ی بین نقطه ی سه تا محل برخورد به خط زیرین آن را نصف کرده علامت بزنید و از محل علامت زده شده خطی موازی خطوط بالای و پایینی به سمت چپ بکشید.

برای رسم یقه الگوی پشت، از نقطه ۲، ۵ سانت بالا رفته و آن را بصورت هلال به نقطه ی ۳ وصل کنید.

حالا به اندازه قد بالاتنه ی جلو از نقطه ی دو پایین بیایید و نقطه ی ۴ را علامت بزنید و  از نقطه چهار به سمت چپ یک خط راست رسم کنید. این خط کمر است.

فاصله ی بین نقطه ی ۲ تا ۴ را نصف کرده و نقطه ی ۵ را علامت بزنید. از نقطه ی ۵ نیز خطی صاف به سمت چپ رسم کنید. این خط سینه است.

فاصله ی بین نقطه ی ۵ تا ۲ را نصف کرده و نقطه ی ۶ را علامت بزنید، سپس از نقطه ی ۶ نیز خط صافی به سمت چپ رسم نمایید. این خط کارور است.

از نقطه ی ۳ به اندازه ی طول سرشانه که اندزه گیری کرده اید خطی بکشید تا جایی که خط زیرین خود را قطع نماید. محل تقاطع را عدد ۷ شماره گذاری کنید.

حالا از نقطه ی شش به اندازه یک دوم کارور پشت به سمت چپ رفته  و نقطه ی ۸ را علامت بزنید.

نکته: اندازه کارور پشت را به روش زیر بگیرید:

در قسمت پشت بدن در حالی که دست ها کمی به سمت جلو هستند از نقطه ی شروع زیر بغل (در پشت) تا زیر بغل دیگر را اندازه بگیرید.

حالا از نقطه ی ۵ به اندازه   یک چهارم دور سینه + ۱  به سمت چپ بروید و نقطه ۹ را علامت بزنید (یعنی روی خط سینه)

نکته: اگر میخواهید مانتو در تن شما آزادتر باشد ، یک چهارم سینه را +۲  یا بیشتر کنید. اما اگر میخواهید مانتو در تن شما اندامی باشد، طبق فرمول گفته شده عمل کنید.

از نقطه ی ۸ یک خط هلال به نقطه ی ۹ رسم کنید.

حالا اندازه ی فاصله ی سینه را که در اندازه گیری هایتان ثبت کرده اید، تقسیم بر دو کنید و جواب هر عدد شد به همان اندازه از نقطه ی ۵ به سمت چپ بروید و نقطه ۱۰ را علامت بزنید (یعنی روی خط سینه)

به اندازه یک دوم فاصله ی سینه از نقطه ۴ هم به سمت چپ رفته و علامت زده ، سپس این نقطه را به نقطه ی بالایی وصل کنید. و از پایین هم ۲۰ سانت خط را به پایین امتداد دهید.   از دو طرف نقطه ایجاد شده در روی خط کمر یک و نیم سانت به هر طرف رفته و نقاط بدست آماده را به نقطه ی بالایی  و پایینی وصل کنید. (ساسون)

حالا از نقطه ی ۴ به اندازه یک چهارم دور کمر +۱  به سمت چپ رفته و نقطه ی ۱۱ را علامت بزنید. (یعنی روی خط کمر)

نکته: در این قسمت  باید فضای داخل ساسون را دور ریز در نظر گرفته و مقدار مورد نظر را جدای از فضای ساسون مشخص کنید و علامت بزنید.

نکته دو: اگر میخواهید مانتوی اندامی داشته باشید طبق فرمول گفته شده یک چهارم دور کمر را +۱ کنید، اما اگر میخواهید مانتو در تن شما آزاد تر باشد بسته به میزان آزادی مانتو ، +۲ یا بیشتر کنید.

حالا از نقطه ی ۴ ، ۲۰ سانتی متر پایین آمده و نقطه ی ۱۲ را علامت بزنید. از نقطه ی ۱۲ ، به اندازه یک چهارم دور باسن+۱ به سمت چپ رفته و نقطه ۱۳ را علامت بزنید.

نکات بالا در مورد اندامی بودن یا نبودن مانتو در مورد دور باسن نیز صدق میکنند.

حالا از خط سرشانه به اندازه قد مانتو پایین آمده و نقطه ۱۴ را رسم میکنید.

از نقاط ۱۲ و ۱۳ خط صافی به سمت پایین بکشید تا جایی که با خط قد مانتو برابر شوند، سپس کادر پایین الگوی پشت را نیز  تکمیل کنید.

الگوی آستین:

آموزش دوخت مانتو مجلسی (۲)

برای رسم الگوی آستین یک کادر رسم کنید به طول قد آستین و عرض دور بازو +۴

عرض کادر را از وسط نصف نموده و خط عمود به سمت پایین رسم نمایید. یعنی کادر را با یک خط عموداز وسط نصف میکنیم .

بالای کادر را قسمت بالای آستین در نظر میگیریم. از سمت بالا از دو طرف یعنی روی دو خط طولی مستطیل ۱۲ سانتی متر پایین آمده و علامت میزنیم.

در طرف پایین کادر که قسمت مچ دست است، اندازه ی یک دوم دور مچ را +۲ کرده و عدد حاصله را هم در سمت راست و نیز همان مقدار در سمت چپ خط مرکزی که خط عمود و نصف کننده ی الگو هست، علامت میزنیم.

از نقاطی که از بالا ۱۲ سانتی پایین آمده بودیم و علامت زده بودیم از محل های علامت زده شده خط صافی به سمت نقاط علامت زده شده ی دور مچ ، رسم میکنیم.

یک سمت این کادر برای قسمت جلو و یک سمت دیگر برای قسمت پشت آستین است. مثل تصویر بالا یک طرف بنویسید جلو در طرف دیگر بنویسید پشت.

حالا برای رسم هلال حلقه های آستین. از الگوهای رسم شده بالاتنه ی جلو و پشت استفاده کنید:

آموزش دوخت مانتو مجلسی (۳)

دور کادر مستطیلی الگوی آستین را ببرید و هلال قسمت جلوی الگو را با هلال حلقه آستین الگوی بالاتنه جلوی مانتو برابر کنید. (دو خط قرمز رنگ)

برای هلال پشت هم همین کار را بکنید.

نکته: ساسون حلقه آستین در الگوی جلوی مانتو، دور ریز محسوب میشود. در برابر سازی هلال های حلقه آستین این نکته را در نظر بگیرید.

آموزش دوخت مانتو مجلسی (۴)

آموزش دوخت مانتو مجلسی (۵)

حالا ساسون مثلثی روی سرشانه الگوی جلو را باید ببندید. برای اینکار هر دو ساسون حلقه آستین و ساسون سرشانه را قیچی زده و خالی کنید و بعد دو لبه ی ساسون سرشانه را کنار هم قرار داده و با چسب ، بچسبانید:

آموزش دوخت مانتو مجلسی (۶)

خط برش مانتو یعنی از نقطه نوک سینه ، ساسون روی کمر را قیچی کرده و ادامه آن را تا انتهای الگو قیچی نمایید:

آموزش دوخت مانتو مجلسی (۷)حالا وقت رسم یقه است. نقطه زرد در تصویر زیر دقیقا کنار گردن است ، از این نقطه ۱ سانت روی سرشانه به سمت چپ رفته و نقطه ی سبز را علامت بزنید. برای الگوی پشت نیز همین کار انجام دهید. اصطلاحا یقه را یک سانت گشاد کردیم..

سپس روی الگوی جلو از خط کمر ۵ سانت بالا آمده و خط قرمز را در تصویر زیر بصورت مستقیم به نقطه ی سبز وصل کنید. در مدل مورد نظر بازی یقه تا نزیک خط کمر است.

نکته: اگر خواستید یقه کمتر باز باشد باید از گودی گلو تا محل دلخواه برای بازی یقه را اندازه بگیرید یعنی شماره یک متر خیاطی را روی گودی گلو گذاشته و تا پایین صاف متر را بکشید و تا جایی که میخواهید یقه تا آنجا باز باشد، عدد مورد نظر را مشخص کنید. و بعد اندازه مورد نظر را روی الگو از گودی گلو پایین آمده و علامت بزنید و از محل علامت زده شده خط قرمز را به نقطه ی سبز رسم نمایید.

در ادامه باید هلال یقه ی پشت را اصلاح کنید یعنی از نقطه ی سبز هلال قرمز در تصویر را رسم کنیم. به عبارتی یقه را مثل یقه جلو یک سانت از کنار گردن باز کردیم.

نکته ی بعد اینکه باید فاصله ی نقطه ی سبز تا بنفش در الگوی جلو و پشت با هم برابر باشند. یعنی طول سرشانه ها را در این مرحله چک کنید که مساوی باشند.

نکته ی بعدی اینکه حالا میخواهیم یقه آمریکاریی را برای یقه ی جلو طراحی کنیم. پس تکه ی الگوی جلو را ( قسمتی که خط قرمز یقه رسم شده) با چسب نواری روی یک تکه کاغذ الگو بچسبانید.

آموزش دوخت مانتو مجلسی (۸)

حالا روی الگوی جلو  خط قرمز را تا بزنید و روی الگو طبق نقاط سبز در تصویر زیر که طرح یقه آمریکایی است را رسم نمایید. بعد به وسیله ی رولت خیاطی و یا فرو کردن سوزن ته گرد در نقاط سبز رنگ ، طرح یقه را روی  قسمت  پشتی کاغذ الگو که به پشت تا خورده است بیندازید:

آموزش دوخت مانتو مجلسی (۹)

بعد از رولت کردن یقه ، الگوی تا خورده را باز کنید:

آموزش دوخت مانتو مجلسی (۱۰)

دور قسمت های اضافی را قیچی کنید:

آموزش دوخت مانتو مجلسی (۱۱)

حالا به وسیله ی متر خیاطی هلال یقه پشت را اندازه بگیرید( خط سبز) و دوباره در امتداد قسمت رولت شده ی یقه آمریکایی یک تکه کاغذ الگو بچسبانید و  از ادامه طرح یقه ی آمریکایی رولت شده ،به همان اندازه هلال یقه ی پشت دو خط موازی رسم نمایید:

آموزش دوخت مانتو مجلسی (۱۲)

خطوط سبز باید با هم مساوی باشند. بعد دو خط سبز را به هم وصل کنید (خط قرمز)

دور الگو را برش بزنید:

آموزش دوخت مانتو مجلسی (۱۳)

فاصله ی بین این مستطیل که با خطوط سبز ایجاد شدند را به سه قسمت (طول را تقسیم بر سه کنید) تقسیم کنید. و اوازمان های نیم سانتی بدهید:

آموزش دوخت مانتو مجلسی (۱۴)

مثلث های قرمز اوازمان هستند. با سوزن به آنها اشاره شده است.

آموزش دوخت مانتو مجلسی (۱۶)

یقه بعد از دوخت مثل تصویر زیر به روی مانتو تا میخورد: قسمت بالای آن که سبز رنگ شده است به پشت گردن میرود.

آموزش دوخت مانتو مجلسی (۱۵)

الگوی آستین که هلال های حلقه اش را با الگو های اصلی آماده کردیم بصورت زیر است:

آموزش دوخت مانتو مجلسی (۱۷)

از مچ دست تا زیر بغل آستین را نصف کرده و یک سانت به داخل آستین می رویم و هلالی رسم میکنیم و هلال ها را قیچی میزنیم:

آموزش دوخت مانتو مجلسی (۱۸)

سپس آستین را از خط وسط تا زده بصورت تصویر زیر:


آموزش دوخت مانتو مجلسی (۱۹)


در تصویر بالا جمله ی بالای تصویر غلط املایی دارد که اصلاح میکنم:  ” دست را کنار بدن آویزان کرده و… “

برای تعیین قسمت های برش خورده ی آستین که میخواهیم پارچه طرح دار در آن محل ها بدوزیم،

شما باید دست تان را کنار بدن آویزان قرار داده و با متر خیاطی از سرشانه تا جایی که

خط کمر روی بدن شروع میشود را اندازه بگیرید ( فلش نیلی رنگ در تصویر بالا)

علامت بزنید و از محل علامت زده شده طبق تصویر خطی عمو به پایین که قرمز رنگ است

رسم نمایید. از خط قر مز رسم شده تا انتهای سمت چپ تصویر یعنی تا مچ دست را

نصف کرده و خط قرمز عمود دیگری رسم کنید.

محل خطور قرمز را قیچی کنید والگو را مثل تصویر زیر باز کنید


آموزش دوخت مانتو مجلسی (۲۲)

دوتکه ی سمت راستی و چپی بالا و پایین آستین هستند. این قسمت ها را از پارچه ی

ساده مشکلی برش میزنیم. تکه ی وسط هم باید از پارچه طرح دار برش بخورد.

برای پهلوی آستین ها دو سانت جای دوخت – لبه ی آستین ها دو سانت و برای بقیه ی قسمت ها یک سانت جای دوخت قرار دهید.

حالابه تصویر زیر نگاه کنید:

آموزش دوخت مانتو مجلسی (۲۰)

الگوی پشت : ساسون کمر خالی شده است. خط عمود سمت راست الگوی پشت را روی

دولای بسته یا باز به دلخواه، قرار داده و برش بزنید. روی پارچه مشکی.

الگوی جلو: قسمت بالا و پایین الگوی جلو از خط کمر از هم جدا میشوند.

سه تکه ای که در سمت راست قرار گرفته اند و ضربدر سبز دارند از پارچه طرح دار برش میخورند.

یعنی هر سه تکه را روی دولای باز قرار داده و برش بزنید. که در واقع میشود از هر تکه دو تا.

لرای قسمت های پهلوی لباس دو سانت جای دوخت قرار داده، مابقی قسمت ها یک سانت جای دوخت.

و تکه ی تکی که در تصویر زیر در کنار الگوی پشت قرار داده شده است از پارچه

مشکلی برش میخورد. یعنی الگو مورد نظر را روی دولای باز قرار داده، دو‌سانت

جای دوخت برای پهلو و یک سانت برای بقیه ی قسمت ها قرار دهید.

در زیر تکه هایی که باید از پارچه طرح دار برش بخورند را جداگانه مشاهده کنید:

آموزش دوخت مانتو مجلسی (۲۱)

برای سجاف یقه مانتو و جلوی مانتو از دو تکه ی الگوی زیر که باید آنها را که از خط کمر از هم جدا شده اند،

دوباره به هم بچسبانید و الگو را روی پارچه ی مشکی دولای باز قرار داده و‌برش بزنید. این ها سجاف یقه هستند.

برای تمام قسمت های سجاف یک سانت جای دوخت قرار دهید.

آموزش دوخت مانتو مجلسی (۲۳)

مراحل دوخت:

پس از برش پارچه و  سردوزی نمودن تکه های برش خورده، اول دو تکه ی بالایی الگوی جلو را برای هر طرف جداگانه به هم بدوزید، دو تکه ی پایین را هم به هم بدوزید، بعد بالا و پایین تکه های جلو را به هم وصل کنید. پس از هر دوخت اتو  فراموش نشود.

تکه های سجاف را لایی پارچه بچسبانید. به یقه و خط مرکزی جلو بدوزید، اتو بزنید و  سرشانه ها را به هم دیگر دوخته و بعد یقه ی پشت را هم متصل کنید.

ساسونهای پشت مانتو را چرخ کرده و اتو بزنید. دو پهلوی مانتو را به هم کوک بزنید.بعد از پرو در این مرحله  در صورت رضایت ، پهلو ها را چرخ کاری نمایید. و بعد اتو بزنید.

درز آستین ها را کوک زده  هلال های حلقه آستین را به حلقه آستین مانتو کوک بزنید. باید هلال جلوی حلقه آستین را به جلوی مانتو بدوزید و هلال پشت را به پشت. این را در الگو سازی مشخص کرده بودیم که کدام هلال برای جلو است و کدام برای پشت.در این مرحله نیز بعد از پرو مانتو با آستین، در صورت رضایت، درز آستین و حلقه آستین را چرخ کنید و‌اتو بزنید. در پایان لبه های پایین مانتو و لبه ی آستین ها را پس دوزی یا چرخ کاری نمایید. و سگک جلوی مانتو را روی کمر و زیر یقه بدوزید.

توضیح جامع در مورد دوخت مانتو مجلسی و مانتو سنتی ایرانی جدید

نظرات 0 + ارسال نظر
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد