مهستان »عکس انواع مدل کت و پالتو زمستانی دخترانه , را در ادامه مطلب مشاهده نمایید .
بهترین میوه برای سرماخوردگی » لیمو : این میوه بعد از پرتقال بیشترین مقدار ویتامین C را دارد (53 میلیگرم به ازای هر 100 گرم). بنابراین هنگام سرماخوردگی بهتر است مخلوط
آب پرتقال و لیمو میل کنید. به علاوه، لیمو در مقایسه با سایر اعضای این خانواده به دلیل قند کمتر، کالری ناچیزی (9 تا 14 کیلوکالری به ازای 100 گرم) دارد و برای کسانی که نگران
اضافه وزنشان هستند، انتخابی مناسب محسوب میشود. پرتقال : در میان اعضای این خانواده، پرتقال بیشترین مقدار ویتامین C را دارد به طوری که با خوردن یک عدد متوسط آن میتوان
54 میلیگرم ویتامین C را دریافت کرد بنابراین برای تقویت سیستم دفاعی بدن بهتر است این میوه را در برنامه غذایی روزانه تان بگنجانید . کامکوآیت یا گربانتین : این میوه کوچک،
پوست نسبتا نازکی دارد و اغلب آن را با پوست میخورند البته بیشترین مقدار بتاکاروتن (175 میکروگرم در هر 100 گرم) در گربانتین است و به این دلیل میتوان آن را یک میوه ضدسرطان
دانست. نارنگی : این میوه به دلیل اینکه راحت پوست کنده میشود، مورد علاقه بیشتر بچه هاست. به یاد داشته باشید که یک نارنگی شیرین پرپتاسیم است و برای فشارخونیها در
صورت عدم دسترسی به گریپفروت، یک انتخاب مناسب است. در ضمن بتاکاروتن آن بعد از گربانتین بیشترین مقدار است، پس میتوان چنین نتیجه گرفت که نارنگی میوه ای با خاصیت
ضدسرطانی است. نارنج : نارنج، میوه ای بین نارنگی و گریپفروت است و بیشتر در تهیه سسها یا چاشنی غذاها از آن استفاده میشود. به علاوه نارنج نیز مانند نارنگی سرشار از
بتاکاروتن است و کمی بیشتر از پرتقال فولات دارد. در ضمن مقدار قابل قبول پتاسیم در این میوه خوردن آن را برای یک فرد با سابقه بیماریهای قلبی به عادتی مناسب تبدیل میکند.
گریپفروت : گریپفروت در خانواده بزرگ مرکبات بیشترین پتاسیم (200 میلیگرم در 100 گرم) را دارد به همین دلیل است که خوردن آن به بیماران فشارخونی توصیه میشود. در ضمن
نوع رنگی آن دارای لیکوپن است که خاصیت آنتیاکسیدانی دارد. طعم تلخ آن نیز به وجود ترکیبی برمیگردد که به نارنجین مشهور است .