آموزش آشپزی و طرز تهیه حلوا مجلسی خوشمزه و زعفرانی
مواد لازم
آرد سنگک یک کیلو
شش پیمانه روغننباتی
دو پیمانه روغنمایع
نصف پیمانه کره
۱۰۰ گرم حلوا شکری
۱۰۰ گرم پودر گلسرخ
یک قاشق چایخوری زنجبیل و فلفلسیاه از هر کدام نصف قاشق چایخوری
نمک یک قاشق چایخوری
هل، دارچین و زیره سائیده یک قاشق چایخوری
پودر نارگیل و کنجد به میزان لازم
همراه با عکس های زیبا از تزیین حلوا مجلسی
برای شروع ما روغن نباتی را در ماهیتابه و روی حرارتی ملایم قرار میدهیم تا زمانی که روغن نباتی آب شود . پس از آب شدن روغن نباتی نوبت اضافه کردن روغن مایع میرسد . پس از انجام مراحل بالا آردی را که قبلا الک کرده ایم همراه با نمک به روغن آب شده در تابه اضافه میکنیم و حرارت گاز را ملایم میکنیم تا ارد تفت داده شود و رنگ آرد بصورت طلایی درآید . زمانی که برای طلایی رنگ شدن آرد لازم است ۳۰ دقیقه میباشد . وقتی آرد طلایی شد حلوا شکری رنده شده و بعد از آن کنجد را همراه پودر نارگیل و کره به آرد اضافه میکنیم حرارت را باید کمتر کرد تا از سوخته شدن پودر نارگیل و کنجد جلوگیری شود . اکنون زمان اضافه کردن ادویه ها برای طعم دار کردن حلوا مجلسی فرا رسیده است پس از اضافه کردن (دارچین، هل، زنجبیل، زیره، گلسرخ و فلفلسیاه) و مخلوط کردن آرد شربت مخصوص حلوا مجلسی که در پایین تاپیک دستور تهیه آن نوشته شده است را اضافه میکنیم .
همراه با عکس های زیبا از تزیین حلوا مجلسی