برای شروع کار قارچ ها را بخوبی شسته ترجیحا از مواد ضد عفونی کننده استفاده نمایید . پس از خشک شدن قارچ آنها را بصورت عمودی برش بزنید و با روغن مخصوص سرخ کردنی سرخ نمایید برای اینکه رنگ قارچ ها سیاه نشود میتوانید چند قطره آبلیمو بر روی آنها بریزید . در ظرفی جداگانه بال و گردن مرغ را همراه با پیازهایی که از قبل سرخ کرده اید و هویجی که آماده نموده اید مخلوط میکنید , سپس نوبت به اضافه نمودن نخود فرنگی و فلفل دلمه ای و ادویه که شامل نمک و زردچوبه میشود میرسد . حالا یک استکان آب به مواد اضافه نمایید و بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید , تا زمانی که ۸۰ درصد آب آن بخار شود و بعد از آن اجاق را خاموش نمایید . در مرحله بعد آرد و کره را همراه با نمک و فلفل و تفت دهید در حین انجام این کار شیر را بصورت آهسته و کمکم اضافه کنید و مواد درون ظرف را بصورت پیوسته هم بزنید تا آرد گوله گوله نشود . در این بین استخوان مرغ ها را جدا نمایید و مرغ را با آب و موادی که قبلا با آن ترکیب کرده بودید را به مخلوط آرد اضافه میکنید . در نوبت بعدی قارچ سرخ شده را به مواد اضافه میکنید . سوپ قارچ و مرغ را مرتب هم برنید و در پایان کار پودر سیر و جعفری را اضافه نمایید هنگامی که سوپ قارچ و مرغ از نظر شما جا افتاده شد اجاق گاز را خاموش نمایید و حالا میتوانید خامه را به سوپ قارچ اضافه کنید . طعم این سوپ را میتوانید با یه کم زرشک که روش میپاشید و همچنین مقداری آبلیمو خوشمزه تر نمایید .