برای تهیه مایه کوکوی آرد نخودچی در ابتدای کار ما گوشت چزخ کرده را همراه با پیاز و تخم مرغ مخلوط مینماییم در هنگام مخلوط کردن این مواد آردنخودچی و زعفران را به مواد اضافه میکنیم و به هم زدن مواد ادامه میدهیم در ادامه آشپزی , ادویه را به مایه کوکوی آرد نخودچی اضافه میکنیم در ادامه کار آب را افزوده مقدار آب باید بگونه ای باشد که مایه ما حالتی شبیه به ماست بخود بگیرد . در تابه ای نسوز( ترجیحا استفاده از ظروف تفلون را پیشنهاد میدهیم )روغن داغ را آماده میکنیم و به اندازه دلخواه از مایه کوکو آرد نخودچی برداشته و در تابه میریزیم هنگامی که کوکو سرخ و طلایی رنگ شد روی دیگر آن را سرخ میکنیم . امیدواریم از دستور پخت تهیه کوکو استفاده لازم را برده باشید .
گالری تصاویر جدید از تزیین کوکو مجلسی