در شروع کار سیب زمینی ها را پس از شست شو (بهتر است از سیب زمینی بامبا استفاده نمایید) آب پز میکنیم و بعد از آن پوست آنها را جدا کرده و با گوشت کوب له میکنیم . در مرحله بعد نوبت اضافه نمودن آرد و جعفری همراه با ادویه(نمک-فلفل)میرسد . حالا باید زرده تخم مرغ را اضافه کنیم مواد درون ظرف را بخوبی چنگ میزنیم تا کاملا مخلوط و یکدست شوند . در ظزفی جداگانه تخم مرغی را میشکنیم و با قاشق هم میزنیم تا زرده و سفیده کاملا با هم مخلوط شود . آرد سوخاری را هم در یک بشقاب پهن و مناسب در کنار دست خود آماده میکنیم . دست خود را نم دار میکنیم تا مایه کروکت سیب زمینی به دستمان نچسبد . مایه را برداشته و کف دست تخت میکنیم بعد از انجام این کار کروکت سیب زمینی با جعفری را در ظرف تخم مرغ انداخته و به آن آغشته میکنیم حالا کروکت سیب زمینی با جعفری را درون آرد سوخاری میغلتانیم . یک تابه تفلون برای طبخ کروکت سیب زمینی با جعفری انتخاب میکنیم روغن را در تابه ریخته به مقداری که روی کروکت سیب زمینی با جعفری را کاملا بپوشاند . حالا کروکت سیب زمینی را میتوانید سرخ نمایید . هنگامی که رنگ کوکو سیب زمینی طلایی شد غذای ما آماده شده است .
عکس های جالب و اشتها اور از تزیین کروکت سیب زمینی