برای شروع به سراغ فلفل دلمه ای ها رفته و پس از آنکه آنها را کبابی نمودیم در داخل یک کیسه پلاستیکی قرار میدهیم تا درون پلاستیک بخار جمع شود و این بخار پوست فلفل دلمه ای ها را نرم کند . پوست فلفل ها را حالا میتوانید براحتی جدانمایید پس از انجام این کار فلفل ها را در اندازه های کوچک تقریبا ۱ سانتی خرد میکنید .
حالا به سراغ قابلمه رفته و مقداری روغن در ان ریخته پس از گرم شدن روغن پیاز و کرفس را در ظرف ریخته و آنها را با حرارت ملایم اجاق گاز تفت میدهیم کمی که نرم شدند سیب زمینی و فلفل خرد شده را هم به مواد درون قابلمه اضافه میکنیم در مرحله بعدی آب مرغ را همراه با نیمی از ذرت پخته شده را اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا غذا کاملا پخته شود و سبزیجات آن نرم شوند .
بعد از اینکه سوپ ذرت جا افتاده شد زیر اجاق گاز را خاموش کرده و مواد را درون غذا ساز ریخته و به صورت پوره در می آوریم . بعد از انجام این کار سوپ ذرت را دوباره به درون قابلمه منتقل نمود و الباقی ذرت را به آن اضافه میکنیم اگر غلظت سوپ ذرت بالا بود با افزودن آب مرغ و یا شیر آنرا رقیق تر میکنیم غذا را بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار میدهیم تا حسابی لعاب دار شود در حین جوشیدن نمک و فلفل را هم به سوپ ذرت اضافه میکنیم .