برای تهیه سس در ابتدا سس و آب را با هم مخلوط میکنیم پس از انجام این کار پنیر ریکوتا و یک سوم فنجان پنیر پارمزان را به مایه اضافه میکنیم مواد را بخوبی با هم مخلوط مینماییم دوباره تخم مرغ و اسقناج را با مواد ترکیب میکنیم .
کف تابه مورد نظر که قرار است پاستای تابه ای را در آن طبخ نماییم را با یک فنجان از مخلوط سس مخصوص پر میکنیم روی سس را با پاستا اسفناج و بعد از آن پنیر میپوشانیم به همین منوال ادامه میدهیم تا مواد پاستا اسفناج تمام شوند . بعد از انجام مراحل بالا در تابه را بگذارید و تابه را برای ۱۰ دقیقه بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید تا پاستا اسفناج شما آماده شود .