برای تهیه خورش سیرابیج ابتدا برگ سیرها را باید خرد کنید، دقت کنید که برگها به صورت یکنواخت خرد شوند، این موضوع در زیبایی ظاهر خورش شما نقش خواهد داشت.۲. بعد از خرد کردن برگ ها، آنها را شسته و در آبکش بریزید تا آّبشان کاملا گرفته شود.۳. برگ سیرها را در مقداری روغن ریخته و تفت دهید، تنها تفت دادن آنها کافی میباشد و نیازی به سرخ کردنشان نیست.۴. حال زمان اضافه کردن از زردچوبه هاست، این کار را انجام دهید تا برگ سیرها رنگ بگیرند.۵. فلفل و نمک را اضافه کنید. البته این نکته را باید بگوییم که اضافه کردن فلفل بستگی به ذائقه خورندگان غذا دارد.۶. تخم مرغها را در یک کاسه بریزید و مخلوط کنید. سپس آن را در تابه و روی برگ سیرها بریزید و هم بزنید تا جا بیفتند.۷. خورش زمانی آماده است که تخم مرغها به خورد سیر رفته باشند. پس از آن میتوانید آن را در ظرف مناسبی سرو و نوش جان کنید