ساقه ها رو خورد کنید و در مقدار کمی روغن سرخشون کنید تا یکم تغییر رنگ بدن.بعد برگهای جوان کرفس و مقدار کمی نعناع و جعفری رو خرد و دو سه دقیقه تفت بدید.مقدار نعناع و جعفری کم باشه مثلا برای چهار نفر یک پیاله ماست خوری کافیه چون بیشترش ممکنه خورشت رو تلخ کنه.یک پیاز متوسط رو خورد و داخل کمی روغن تفت بدید .وقتی طلایی شد ، گوشت رو اضافه و کمی زردچوبه و یک ق مرباخوری رب اضافه کنید.این مقدار رب خورشتتونو خیلی خوش رنگ میکنه.حالا ساقه ها و برگ و سبزی رو اضافه و سه تا چهار لیوان آب بریزید و بذارید با شعله ملایم خورشت خوب جا بیفته.حدودا چهار ساعت با شعله ی ملایم لازمه.اواخر پخت نمک غذا رو بریزید و اندازه کنید.ده دقیقه قبل از خاموش کردن شعله ، چاشنی غذا رو اضافه کنید.چاشنی خورشت کرفس آبغوره ست.بسته به ذائقه تون مقدارشو تعیین کنید، البته بعضیها آبلیمو یا لیموعمانی استفاده میکنن و سلیقه ایه.خورشت وقتی کامل پخته که آبکی نباشه و روغن بندازه