پس از شستشو و خشک نمودن بادمجان و گوجه فرنگی , آنها را بر روی ذغال قرار داده و کباب میکنیم . یکی از ارکان های اصلی برای تهیه ترشی بادمجان , کباب نمودن این مواد با ذغال میباشد برای اینکه ترشی شما طعم دود و آتش را به خود بگیرد و مزه خاصی را داشته باشد .
پس از انجام این کار پوست بادمجان و گوجه فرنگی و سیر را جدا نموده تمامی مواد را با هم چرخ میکنیم , در مرحله بعد سرکه خود را میجوشانیم نکته : برای اینکه ترشی سالم تری داشته باشید و از معده خود محافظت نمایید از سرکه های محلی برای تهیه ترشی خانگی استفاده نمایید .
سرکه سرد شده را به مواد چرخ شده اضافه نموده و بر حسب ذائقه خود از نمک و فلفل استفاده نمایید . درب ظرف ترشی بادمجان را بسته و بعد از یک هفته که ترشی شما حسابی جا افتاده شد میتوانید از آن استفاده نمایید .