ابتدا نخود و لوبیا را نیم پز کرده و بعد از آن عدس را اضافه نمایید این مواد را با هم بپزید , اگر در حین پخت غذا آب آن را چند بار عوض کنید در پایان آشپزی رنگ غذای شما بهتر خواهد شد و نفخ حبوبات نیز گرفته خواهد شد .
یک ساعت بعد از اضافه نمودن عدس نیمی از پیاز داغ را به حبوبات اضافه کرده و چند دقیقه بعد سبزی آشی را اضافه کنید مواد را بخوبی با هم مخلوط کرده و در قابلمه را برای ۵ دقیقه نبندید تا رنگ سبزی ها تیره نشود . پس از مخلوط نمودن مواد در ظرف را بسته و اجازه دهید آش با حرارت ملایم اجاق گاز بپزد .
رشته آشی را نیم ساعت قبل از سرو نمودن به مواد اضافه نمایید . از کشک و نعناع داغ هم برای تزیین آش رشته میتوانید استفاده نمایید . نکته : اگر مدت زمان اضافه کردن رشته ها بیشتر باشد رشته های درون قابلمه به هم چسبیده و برای جدا کردن آن باید مواد را با کفگیر تفکیک کنیم این کار ظاهر غذای ما را خراب میکند . نکته : بعد از اضافه نمودن رشته آشی نمک و زرد چوبه و فلفل سیاه را اضافه نمایید .