یک کاسه بزرگ ترجیحا پلاستیکی انتخاب نمایید ، گوشت چرخ کرده را همراه با آرد سوخاری یا ( خرده نان ) درون کاسه ریخته و با دست مخلوط میکنید کم کم به گوشت تخم مرغ، نمک و زیره را اضافه میکنیم و مواد را باهم مخلوط میکنیم
پیاز رنده شده را در مرحله بعدی اضافه میکنیم ( توجه داشته باشید که آب پیاز را باید از قبل گرفته باشید ) حالا سیر رنده شده را همراه سبزی جعفری به مواد کوفته اضافه میکنیم تمامی مواد را بخوبی ورز میدهیم تا کاملا مخلوط و یکدست شوند
پس از انجام مراحل بالا روی کاسه را با سلفون بپوشانید و آنرا برای ۲ ساعت درون یخچال قرار دهید، برای سرخ کردن کوفته مواد را نیم ساعت زودتر از یخچال خارج کنید تا با دمای محیط همسان شود ، تابه را بر روی حرارت قرار دهید روغن را اضافه کنید زمانی که روغن داغ شد از مایه کوفته برداشته و در اشکال دلخواه درون تابه پهن کنید و مشغول سرخ کردن مواد شوید