یک ظرف مناسب برای تهیه غذا آماده نموده سینه مرغ را درون ظرف قرار داده و مقداری آب اضافه نمایید ظرف را بر روی حرارت اجاق قرار دهید و تا زمانی که آب جوش بیاد مراحل بعدی آشپزی را انجام دهید ، کدو سبز ها و هویج را با کمک رنده در ابعاد درشت خرد کرده و پس از آن پوست شلغم ها را گرفته و مانند کدو و هویج رنده نمایید .
پیاز و چند حبه سیر را با کمک چاقو ریز ریز خورد نموده ، تمامی این مواد را درون قابلمه و به سینه مرغ اضافه میکنید ، حالا قارچ را بصورت دلخواه خرد نموده و به سوپ اضافه نمایید مواد را بخوبی با هم مخلوط نمایید پس از انجام این کار جوب پوست کنده و جو پرک شده را هم به غذا اضافه کنید .
زمانی که آب شروع به جوشیدن نمود درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید تا غذا کاملا جا افتاده شود تقریبا ۱ ساعت بعد ادویه و آبلیمو را به سوپ اضافه کنید هنگامی که سینه مرغ پخته شد آنرا از درون قابلمه خارج نموده و با کمک چنگال آنرا ریش ریش کنید و دوباره به سوپ اضافه نمایید .
در مرحله آخر رشته سوپی را همراه با سبزی اضافه نمایید تقربا ۱۵ دقیقه بعد از انجام این کار سوپ شما آماده برای سرو شده است .