آرد را با شیر خشک مخلوط نموده و بخوبی هم میزنیم در همین حال شکر را به آرد اضافه میکنیم پس از انجام این کار نمک و زردچوبه و پودر رازیانه را به آرد اضافه میکنیم مواد را بخوبی مخلوط کرده تا کاملا یکدست شود در مرحله بعد مایه خمیر را هم با آرد اضافه میکنیم . پس از آن روغن را به مایه اضافه کرده در پایان از آب ولرم استفاده میکنیم تا خمیر نسبتا رقیقی داشته باشیم .
حالا مایه خمیر را برای مدت زمان یک ساعت در جای گرم قرار میدهیم تا خمیر ور بیاد و حجم آن دو برابر شود ، یک تابه نسوز را بر روی اجاق قرار داده کف آنرا چرب کرده و زمانی که روغن داغ شد از مایه خمیر برداشته و آنرا کف تابه پهن میکنیم زمانی که حباب زد نان را میچرخانیم و طرف دیگر آنرا میپزیم .