پس از اینکه ماهی رو پوست گرفتید آنرا تکه تکه نمایید و بشورید آنرا درون آبکش قرار دهید زمانی که خشک شد ادویه و نمک و فلفل را به ماهی اضافه کنید پس از آن زردچوبه و پودر سیر را به تکه های ماهی اضافه نمایید . ماهی را برای مدت زمان ۴۰ الی ۶۰ دقیقه کنار گذاشته تا حسابی مزه دار شود ، زمانی که آماده شد تابه را بر روی اجاق قرار دهید و روغن را اضافه کنید هنگامی که روغن داغ شد ماهی ها را سرخ نمایید .
در مرحله بعد ماهی ها را کنار گذاشته و در همان تابه پیاز ها را تفت دهید وقتی که طلایی رنگ شدند سیب زمینی را اضافه کنید سپس سیر را همراه نمک و زردچوبه به پیاز داغ اضافه نمایید ، حالا نوبت اضافه کردن فلفل و ادویه مخلوط میباشد ، در مرحله بعد گشنیز و مغز لیمو عمانی را به خورشت اضافه کنید .
پس از انجام این مراحل ماهی ها را درون تابه ریخته و در ظرفی جداگانه رب را درون آب جوش حل نمایید و آنرا درون تابه ریخته حرارت را کمی بالا برده و پس از اینکه خورشت به جوشیدن رسید شعله اجاق را کم نموده و اجازه میدهیم تا حسابی جا افتاده شود . اکنون خورشت ماهی آماده سرو میباشد .