برای تهیه پلو ابتدا برنج را با نمکی غلیظ برای مدت زمان ۵۰ دقیقه تا ۱ ساعت بخیسانید ، لپه ها را نیز برای یک الی دو ساعت با آب سرد بخیسانید توجه داشته باشید که بایدآب لپه ها را دو ، سه مرحله عوض نمائید .
پیاز ها را درون تابه ریخته و با حرارت متعادل اجاق و روغن کم تفت دهید زمانی که پیاز ها شیشه ای شدند گوشت را هم اضافه کنید و همزمان با هم تفت دهید هنگامی که آب گوشت گرفته شد لپه را هم درون تابه ریخته و مواد را با هم تفت دهید ، چند لحظه ی بعد یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را هم به مواد اضافه کنید و پس از آن ادویه را بریزید ، مقداری آب درون تابه ریخته و اجازه دهید تا مایه پخته شود ، در اواسط پخت الباقی رب گوجه را اضافه کنید ، حالا زعفران را ریخته و میزان ادویه را بصورت تجربی اندازه کنید ، صبر کنید تا آب درون تابه بخار شود و خورشت شما جا افتاده شود .
در حالی که برنج زنده میباشد آنرا آبکش کنید، قابلمه را آماده کنید ته دیگ را قرار دهید برنج و خورشت را بصورت لا به لا بروی هم ریخته تا مواد تمام شود ، قابلمه را بر روی حرارت ملایم اجاق قرار دهید از دم کنی استفاده کنید زمانی که پلو دم کشید مقداری زعفران و روغن حیوانی بر روی پلو ریخته و سرو نمائید.