برای شروع سویا را در یک کاسه آب ولرم برای مدت زمان ۲۰ دقیقه قرار میدهیم و بعد از آن سویا ها را درون آبکش ریخته و آب را را کاملا میگیریم ، قارچ را ورقه ورقه کرده تابه را بر روی اجاق قرار داده حالا قارچ را با کره و با حرارت ملایم تفت میدهیم یک قاشق مربا خوری آبلیمو هم درون تابه ریخته و قارچ ها را تفت میدهیم استفاده از آبلیمو برای جلوگیری از سیاه شدن قارچ ها میباشد .
جداگانه پیاز های خرد شده را با روغن تفت دهید تا سبک و طلایی رنگ شوند حالا زردچوبه و فلفل را به پیاز اضافه کرده و بعد از آن نوبت اضافه نمودن سویا و قارچ های تفت داده شده میباشد ، کمی که مواد را هم زدید ، فلفل دلمه ای و پودر پاپریکا و آویشن را به درون تابه ریخته و تفت دهید در پایان سه قاشق غذاخوری رب گوجه و نمک به مواد اضافه کنید و بخوبی هم بزنید تا کاملا یکدست شوند، حالا به دقیقه زمان نیاز دارید تا سس شما کاملا جا افتاده شود.
در مرحله بعدی ماکارونی رو در آب جوش بریزید و بعد از آن آبکش کنید ، قابلمه را روی حرارت کم اجاق قرار دهید که ظرف را با روغن کمی چرب کنید سیب زمینی ها را ورقه ورقه کنید و بعنوان ته دیگ ته ظرف قرار دهید بعد از آن یک لایه ماکارونی یک لایه سس بریزید درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید تا غذای شما دم بکشه، حالا ماکارونی شما آماده برای سرو شده است .