برای تهیه این سوپ مقوی ۱ پیمانه جو را از روز قبل باید در آب سرد بخیسانید، پس از انجام این کار هویج و پیاز را بصورت نگینی خرد کنید . در مرحله بعدی تابه را بر روی اجاق قرار داده و روغن را اضافه کنید زمانی که روغن داغ شد پیاز های خرد شده را درون تابه ریخته و تفت دهید ، بعد از گذشت ۱ دقیقه سینه مرغ را اضافه کرده و تفت میدهید، هنگامی که رنگ مرغ تغییر کرد هویج را هم اضافه نموده و مواد را با هم تفت میدهیم، در یک ظرف جداگانه جو و مقداری آب ریخته بر روی حرارت ملایم اجاق قرار داده و اجازه دهید تا پخته شود، زمانی که مرغ پخته شد آنرا ریش ریش کنید و بعد از گذشت ۲ ساعت مرغ را جو اضافه کنید .
در مرحله بعد در یک تابه دو عدد پیاز را خرد کنید و با مقدار کمی روغن تفت دهید زمانی که پیاز ها طلایی رنگ شدند ، رب گوجه و عصاره مرغ را اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط کرده و تفت دهید در پایان زردچوبه و فلفل سیاه و آرد را اضافه نمایید مواد را با هم تفت دهید زمانی که یکدست شدند به سوپ اضافه کنید . زمانی که سوپ جا افتاده شد مقداری نمک، آبلیمو و سبزی جعفری خرد شده را اضافه کنید و سوپ را هم بزنید اکنون سوپ رستورانی شما آماده برای سرو شده است.