برای تهیه یک آبگوشت لعاب دار و خوشمزه و خوش بر و رو در ابتدا از یک شب قبل نخود و لوبیا را در آب بخیسانید این کار شما باعث میشود در هنگام طبخ زودتر پخته شوند ، حالا شما گوشت خرد شده را همراه با چربی و استخوان درون قابلمه ریخته سپس به آن نخود و لوبیا را اضافه کنید
پس از انجام این کار ۱ عدد پیاز و یک حبه سیر گوجه فرنگی های پوست کنده را درون قابلمه بریزید، لیمو عمانی و مرزه را هم فراموش نکنید ، حالا ۶ برابر حجم مواد خود آب اضافه نمایید در پایان کمی نمک و فلفل هم اضافه کنید ، حرارت را در حالت متوسط قرار داده
مدت زمان پخت غذا را با استفاده از یک شعله پخش کن بیشتر کنید تا حسابی جا افتاده و لعاب دار شود . در ۱۵ دقیقه پایانی پخت رب گوجه فرنگی را تفت دهید و همراه با سیب زمینی درون قابلمه بریزید، اکنون غذای شما آماده برای سرو شده است.