برای شروع خمیر مایه را باید آماده کنید برای این کار شیر گرم (که وقتی انگشتمون رو داخلش نگه میداریم نسوزه) را با خمیر مایه آمیخته سپس ۱ قاشق غذاخوری شکر را با شیر مخلوط کنید ، حالا شیر را برای مدت زمان ۵ الی ۱۰ دقیقه در جای نسبتا گرم قرار دهید تا پف کند . در طول این ۱۰ دقیقه کاسه ای را آماده کنید و درون آن تخم مرغ ها را بشکنید سپس نمک و شکر و کره را آرام آرام اضافه کنید مواد را با یک هم زن دستی بخوبی با هم مخلوط کنید یا یکدست شوند ، اکنون خمیر مایه شما هم پف کرده و به زبان عامیانه عمل آماده است و حجمش دو برابر شده ، خمیر مایه را به تخم مرغ اضافه کنید .
در این مرحله از آشپزی باید آرد را اضافه کنیم ،حجم تقریبی آرد ما ۴ لیوان میباشد ، ۳ لیوان اولی را بدون دغدغه اضافه کرده و لیوان آخر را آهسته آهسته آهسته تا جایی که خمیر به دست شما نچسبد اضافه کنید ، افزودن آرد زیاد خمیر را سفت و سنگین خواهد کرد و دونات شما دیگر خوش خوراک نخواهد بود، یک کاسه بزرگ آماده کنید . سپس بدنه آنرا چرب کرده خمیر را درون کاسه قرار داده و روی کاسه را با سلفون بپوشانید حالا چند لایه حوله بر روی کاسه قرار داده و آنرا برای مدت زمان ۱ الی ۱/۵ ساعت در جای گرم نگهداری کنید . تا خمیر شما پف کند ، بیشتر از این زمان باعث ترش شدن خمیر میشود .
در مرحله بعد خمیر را بخوبی ورز دهید تا باد خمیر را بخوابانید سپس از خمیر چانه های ۵۰ گرمی جدا کنید ، خمیر را روی تخته کار با کف دست فشار داده و صاف نمایید ، شکلات نوتلا را درون قیف ریخته سپس از شکلات بر روی خمیر قرار دهید لایه خمیر دیگری را بر روی آن قرار داده و اطراف خمیر را بپوشانید به کمک کاتر یا قالب خمیر های اضافه را بگیرید .
یک تابه لبه بلند بر روی اجاق قرار دهید مقداری روغن اضافه کنید در حدی که پیراشکی ها در روغن شناور شوند ، زمانی که روغن حسابی داغ شد مشغول سرخ کردن شوید روغن داغ باعث میشود پیراشکی سریع پف کند ، در همان حال که مشغول سرخ کردن مواد هستید با قاشق روغن داغ را روی پیراشکی ها بریزید و مدام آنها را بچرخانید تا کاملا یکدست سرخ شوند . برای تزئین کردن پیراشکی آنها را درون خاک قند و یا شکر بغلتانید.