پیاز را بصورت نگینی خرد کرده و همراه با گوشت مرغ چرخ کرده درون تابه تفت داده و کنار قرار دهید، قارچ های خرد شده را هم با پیاز به صورت جداگانه تفت بدید ، مواد را با هم مخلوط کنید سپس فلفل دلمه ای، ادویه تند و مقداری نمک بزنید ، در این لحظه بر را روشن و پیش گرم کنید.
در مرحله بعد خمیر یوفکا را آماده کنید و پشت روی خمیر را با کره بن ماری آغشته نمایید ، سپس مرغ را درون خمیر ریخته و پنیر پیتزا را هم کنار آن اضافه کنید خمیر ها را رول کنید و روی آن رومال تخم مرغ و سیاه دانه بریزید، درون سنی فر قرار دهید تا آماده شوند.
نکات مهم و کلیدی آشپزیبورک را بر روی اجاق و درون تابه هم میتوانید سرخ کنید . پیشنهاد ما سرو این غذا با سس تند میباشد، این مقدار مواد ۲۰ عدد بورک به شما میدهد. برای مواد میانی خمیر میتوانید از گوشت ، سوسیس و کالباس نیز استفاده نمایید . مقداری آب و آرد را با هم مخلوط کنید و بعنوان چسب برای بستن رول ها استفاده نمایید با این کار شما در هنگام پختن رول ها باز نخواهد شد . به این نکته توجه داشته باشید که کف سینی فر را باید چرب کنید .