پیاز ها را در شروع آشپزی بصورت نگینی و ریز خرد کرده تابه را روی اجاق قرار داده و مقداری روغن سرخ کردنی اضافه کنید، روغن که داغ شد پیاز ها را بریزید و مشغول تفت دادن آنها شوید ، زمانی که پیاز ها طلایی رنگ شدند شما باید گوشت خورشتی را اضافه کنید، مواد را هم زده و تفت دهید در همین حین نمک و زردچوبه و فلفل را هم اضافه کنید، بعد از گذشت مدت زمان کوتاهی گوجه ها را رنده کنید و همراه با رب گوجه فرنگی درون تابه بریزید
هنگامی که رنگ رب باز شد نوبت افزودن لوبیا سبز میباشد ، حالا این مواد را با هم مخلوط کنید و تفت دهید سپس هویج های حلقه حلقه شده را اضافه کنید، مقداری آب را بجوشانید، در پایان آب جوش را روی مواد ریخته و یک چوب دارچین هم اضافه کرده حالا اجازه میدهیم تا غذا پخته شود ، در ۲۰ دقیقه پایانی پخت سیب زمینی خرد شده و غوره را اضافه میکنیم تا خوراک ما لعاب دار شود.