مواد لازم برای تهیه خورشت خلال
- گلاب ۵ قاشق غذاخوری
- گوشت قرمز ۳۰۰ گرم
- زعفران دم کرده ۱ فنجان
- کره ۱ قاشق غذاخوری
- خلال بادام درشت ۲۵۰ گرم
- زرشک ۱ لیوان
- چوب دارچین ۱ تکه کوچک
- پیاز ۱ عدد
- نمک و زردچوبه به مقدار لازم
- رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه خورشت خلال
- پیاز را خرد کنید و زردچوبه بزنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود.
- سپس گوشت خرد شده را اضافه کنید، تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
- پس از تغییر رنگ گوشت رب گوجه فرنگی را اضافه کنید.
- چند دقیقه تفت دهید سپس ۴ لیوان آب بریزید و در قابلمه را ببندید تا با حرارت ملایم گوشت بپزد.
- خلال
بادام را حدود ۱۰ دقیقه در آب گرم خیس دهید تا نرم شود سپس ۵ دقیقه داخل
زعفران دم کرده خیس دهید (مقدار کمی زعفران را بسایید و در آب جوش حل کنید و
۱۵ دقیقه روی بخار اب قرار دهید تا دم بکشد و رنگ دهد).
- وقتی آب
خورش کم شد خلال بادام، زعفران و چوب دارچین را اضافه کنید (باید به اندازه
یک بند انگشت روی خورش آب باشد)، حرارت را بسیار کم کنید و حدود ۳۰ دقیقه
خورش را روی حرارت قرار دهید.
- پس از این مدت زرشک، گلاب و کره را به
خورش اضافه نمائید و ۳۰ دقیقه دیگر با حرارت کم و در باز اجازه دهید خورش
کاملا جا بیفتد، پس از پایان پخت چوب دارچین را خارج کنید و نمک غذا را
اندازه کنید سپس در ظرف بریزید و به همراه برنج سرو نمائید