گوشت را پس از خرد نمودن بخوبی شسته و همراه با پیاز های سرخ شده درون تابه ریخته و تفت میدهیم ، پس از انجام این کارها لپه را اضافه میکنیم و برای مدت زمان ۳ دقیقه با مواد حرارت میدهیم سپس رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل و دارچین و زردچوبه را ریخته مواد را به آرامی هم زده و تفت میدهیم ، حالا زمان اضافه نمودن آب میباشد حرارت را کم کنید و اجازه دهید مواد با حرارت ملایم بپزد .
در مرحله بعدی ، به را بصورت جداگانه تفت دهید سپس آنرا به مواد دیگر اضافه نمایید ، بعد از گذشت مدت زمان ۳۰ دقیقه آلو هایی را که از قبل خیسانده بودید را اضافه کنید ، وقتی که این مواد بخوبی پخته شد و در یک ربع پایانی پخت شکر و آبلیمو را درون خورشت محلی ریخته تا چاشنی شما طعم خورشت را ملس کند ، اکنون خوراک شما اماده برای سرو شده است .