تابه را همراه با مقداری روغن و یا کره روی اجاق قرار دهید زمانی که داغ شد باقلا ی پوست گرفته را درون تابه ریخته و تفت دهید چند لحظه بعد از سرخ کردن باقلا شیرهای کوبیده شده را همراه با مقداری شوید اضافه نموده سپس اندکی نمک و زردچوبه را داخل تابه ریخته و مواد را با هم مخلوط کرده و تفت دهید .
در مرحله بعد ، آب را اضافه کرده اندازه آب در حدی باشد که روی باقلا را بپوشاند ، زمانی که آب شروع به جوشیدن کرد تخم مرغ ها را شکسته و به مواد اضافه کنید ، از هم زدن تخم مرغ ها خودداری کنید و اجازه دهید به خودی خود پخته شوند .
نکات مهم آشپزیتعداد تخم مرغ میتواند برحسب تعداد نفرات باشد . از شوید خشک و یا تازه میتوانید استفاده کنید. این غذای گیلانی را همراه با سیر ترشی و برنج کته و ماهی شور و یا زیتون پرورده سرو نمایید . نکته ای دیگری که در هنگام پخت این غذا باید رعایت کنید اینست که باقلا کشاورزی خیلی زود پز میباشد و مقدار آبی که اضافه میکنید نباید زیاد باشد تا خورشت شما آبکی شود زمانی که باقلا نیم پز شد تخم مرغ را اضافه کنید تا باقلا و تخم مرغ همزمان با هم پخته شوند .