برای تهیه این خوراک رژیمی گل کلم را درون آب نمک انداخته سپس بشویید و در ابعاد کوچک و اندازه های تقریبی یک گردو خرد کنید ، اندازه کلم اگر بزرگ باشد در هنگام طبخ خام میماند و کامل پخته نخواهد شد . حالا آرد را با آرد ذرت و آرد برنج مخلوط کنید سپس نمک و فلفل سیاه را همراه پودر سیر و پودر پیاز و پودر زنجبیل به آرد ها اضافه کنید با هم مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند آب را با این مواد مخلوط کرده و هم بزنید تا یکدست شوند ، تابه را بر روی اجاق گاز قرار دهید مقداری روغن اضافه کنید گل کلم ها را درون خمیر بغلتانید سپس درون تابه ریخته و تفت دهید ، زمانی که رنگ گل کلم طلایی شد از درون تابه خارج نمایید . گل کلم روغن را در هنگام تفت دادن به خود جذب نخواهد کرد .
در مرحله بعد سس مخصوص را تهیه میکنیم برای این کار ۳ قاشق غذاخوری پیاز قرمز خرد شده را با ۳ حبه سیر درون تابه ریخته و با افزودن کمی روغن تفت میدهیم کمی که سبک شدند ، ۲ قاشق غذاخوری کچاب و ۳ قاشق سس فلفل تند و یک قاشق غذاخوری سس سویا اضافه نموده و با هم مخلوط میکنیم ، حالا گل کلم های سرخ شده را درون سس بغلتانید و درون ظرف دلخواه سرو کنید