برای تهیه این خوراک مرغ و قارچ در ابتدا قابلمه را بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار داده سپس کره را درون قابلمه ریخته و آب نمایید پس از انجام این کار پیازهای خرد شده را اضافه کنید و با کره تفت دهید هنگامی که پیاز تغییر رنگ داد و شفاف شد قارچ را همراه با مقداری نمک و فلفل به مواد اضافه کنید و کمی سرخ نمایید پس از آن ریحان و پونه را ریخته و صبر کنید تا مواد پخته شوند .
در مرحله بعد گوجهفرنگی ها را درون مخلوط کن ریخته و بحالت پوره درآورید پس از آن گوجه را درون قابلمه ریخته و به قارچ ها اضافه کنید ، با حرارت کم اجازه دهید تا جا افتاده شود بعد از انجام این مراحل مرغ ها را اضافه کنید ، تا زمانی که مواد آماده میشود سس خامه را تهیه کنید ، پس از اینکه کره را آب کردید آره را اضافه کنید و برای مدت زمان ۲ الی ۳ دقیقه تفت دهید ، آب مرغ را اضافه کنید و اجازه دهید تا به غلظت یک سس معمولی برسد .
در مرحله بعد مقداری سس را روی سینی فر بریزید ۳ برگه لازانیا روی سینی قرار دهید حالا یک سوم مواد مرغ را روی برگه ها ریخته روی آنها سس بریزید و در آخر کار پنیر بپاشید به همین ترتیب تکرار کنید تا مواد تمام شود در پایان پنیر رنده شده را اضافه کنید ، لازانیا خوشمزه خود را برای ۲۰ الی ۲۵ دقیقه و با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت درون فر قرار دهید تا پخته شود .