برای شروع گوشت مورد نظر خود را طعم دار کنید و پس از گذشت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه زمانی که مزهدار شد توجه داشته باشید پوست مرغ یا خروس را جدا نکنید چون در هنگام سرخ کردن روغن پوست باعث خواهد شد طعم غذای شما بهتر باشد ، پس از سرخ نمودن تکه های سرخ شده را کنار قرار دهید و مشغول آماده کردن برنج شوید ، برنج خود را بصورت آبکش آماده نمایید ، حالا از سیب زمینی های ورقه شده استفاده کنید و آنرا کف قابلمه بعنوان ته دیگ بچینید .
در مرحله بعد یک سوم برنج را بروی سیب زمینی ها ریخته و پس از انجام این کار تکه های گوشت خروس سرخ شده را اضافه کنید ، حالا الباقی مخلفات مانند آلو،هویج را به ته چین خوشمزه اضافه کنید ، باقیمانده برنج را اضافه کنید و اجازه دهید تا دم بکشد زمانی که بخارش بلند شد حرارت را کم کرده و دم کنی ضخیمی را بر روی قابلمه قرار دهید و یک شعله پخش کن زیر ظرف قرار دهید و برای ۴ ساعت اجازه دهید تا برنج کاملا پخته شود .
برنج را یک پیمانه بیشتر بگیرید تا کامل روی گوشت را بپوشاند ، در پایان هم از زرشک سرخ شده و زعفران برای تزیین ته چین مجلسی خود استفاده نمایید .