برای تهیه یک جوجه کباب خانگی ترد در ابتدای آشپزی سینه های مرغ را مزه دار میکنیم برای این که یک طعم عالی داشته باشیم ، سس مخصوص خود را آماده میکنیم آب پیاز را همراه با روغن ذرت مخلوط کرده سپس سس خردل و ماست چکیده خامه ای را اضافه میکنیم بعد از انجام این کار فلفل قرمز و هات سس را ریخته کمی هم میزنیم سپس به مایه نمک و پودر زنجبیل و لیمو ترش تازه را اضافه میکنیم
در مرحله بعد سینه های مرغ را برای مدت زمان ۸ الی ۱۲ ساعت درون این سس قرار داده تا حسابی مزه دار شود ، حالا سینه های مرغ را بصورت کاردی آماده و تخت میکنیم با پشت کارد قصابی مرغ ها را حالت میدهیم بعد آنها را سیخ گرفته ، در این مرحله الباقی سسی را که تهیه کرده بودیم را با زعفران مخلوط میکنیم ، زعفران را اینجا با یخ رنگ بیاورید تا رنگ جوجه کباب خوشمزه شما بهتر باشد ، سس را با هم زن دستی زده تا حسابی یکدست شود ، حالا سس را بر روی جوجه کباب سیخ شده ریخته و برای مدت زمان ۲ الی ۳ ساعت استراحت میدهیم ، اکنون میتوانید جوجه کباب خود را بر روی ذغال قرار داده و آماده برای طبخ نمایید .