پس از اینکه پیازها را بصورت نگینی خورد نمودید تابه ای را بر روی اجاق گاز قرار داده مقدار کمی روغن اضافه کنید و پیاز را تفت دهید هنگامی که رنگ پیاز ها شیشه ای شد زردچوبه را اضافه نموده و پس از آن هویج را که بصورت حلقه حلقه برش زده اید را اضافه کنید کمی که مواد سرخ شد گوشت را درون تابه ریخته و مقداری زعفران برای زیباتر شدن رنگ خورشت اضافه کنید .
در مرحله بعد فلفل و دلمه را اضافه کنید و همه مواد را با هم تفت دهید ، میتوانید از رب هم برای خوشرنگ شدن گوشت استفاده نمایید ، کمی که گوشت سرخ شد ، آب را درون تابه ریخته و یک چوب دارچین کنار گوشت قرار دهید ، حرارت را کمی زیاد کرده و صبر کنید تا بجوشد ، حالا حرارت را کم کرده و اجازه دهید تا با همین حرارت پایین خورشت گوشت شما جا افتاده و پخته شود ، در یک ساعت پایانی پخت نمک را اضافه کنید .
نیازی نیست نمک را بر روی گوشت بریزید یا اینکه همان اول آشپزی آنرا اضافه کنید این کار باعث میشود گوشت بخوبی پخته نشود ، در پایان پخت چوب دارچین را خارج کنید ، برای پخت چلو گوشت میتوانید از گوشت گوسفند و یا گاو استفاده کنید ، همچنین اضافه کردن رب و زعفران به سلیقه خود شما وابسته میباشد .