برای تهیه این خورشت خوش طعم بهاری ابتدا سبزی خود را سرخ کنید در اینجا میتوانید از سبزی قرمه سبزی استفاده نمایید ، بر حسب ذایقه خود مرغ یا گوشت را درون تابه ریخته کمی روغن اضافه کنید و آن را تفت دهید سپس پیاز داغ را اضافه کرده و همراه با گوشت تفت دهید مدام مواد را هم بزنید تا پیاز داغ شما نسوزد ، حالا میتوانید ادویه خود را که شامل ( نمک و فلفل و زردچوبه و زعفران و چوب دارچین ) میباشد را به گوشت اضافه نمایید ، کمی که مواد را با هم تفت دادید رب گوجه فرنگی را اضافه نموده و مواد را با هم مخلوط کرده و تفت دهید .
در مرحله بعد سبزی سرخ شده را همراه با مقداری آب به خورشت سبزی مجلسی اضافه نمایید در ظرف را بسته و اجازه دهید تا حسابی جا افتاده شود ، هنگامی که خورشت به روغن افتاد گوجه سبز ها را اضافه کنید و دوباره در ظرف را بسته حرارت را کم کرده و صبر کنید تا کاملا پخته شود . بخاطر استفاده از گوجه سبز طعم خورشت ترش میباشد ، اگر احساس نمودید طعم ترشی خورشت زیاد شده با استفاده از مقداری شکر طعم ترشی را اندازه نمایید و غلظت خوبی را به خورشت مجلسی خود بدهید .